притисни ентер »

Бугарски новинар ја нарече Македонија југозападна Бугарија
Бугарски новинар ја нарече Македонија југозападна Бугарија

Бугарски новинар ја нарече Македонија југозападна Бугарија

Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на потеклото на револуционерот Владата во ништо не се разликува од кој било родољубив граѓанин на Бугарија. За тоа дека премиерот Бојко Борисов го нарече претседателот Стево Пендаровски, северномакедонски претседател, заменикот на Захариева оцени дека тоа е ситница

Георгиев: Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

Георгиев: Нема отстапки во спорот за Гоце Делчев

Тој во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3 посочи дека во однос на потеклото на револуционерот Владата во ништо не се разликува од кој било родољубив граѓанин на Бугарија. За тоа дека премиерот Бојко Борисов го нарече претседателот Стево Пендаровски, северномакедонски претседател, заменикот на Захариева оцени дека тоа е ситница

Бугарски новинар ја нарекува  Македонија „Југозападна Бугарија“

Бугарски новинар ја нарекува Македонија „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Оваа изјава на новинарот следеше откако прво го нарече премиерот, Зоран

Бугарски новинар претпочитал да нè нарекува „Југозападна Бугарија“

Бугарски новинар претпочитал да нè нарекува „Југозападна Бугарија“

24 Споделувања Share Tweet „Ќе бидете предмет на критика за ова“, му рече бугарскиот заменик министер за надворешни работи – Георг Георгиев, на новинарот Љубомир Огњанов, откако новинарот го нарече Зоран Заев „северномакедонски премиер“. На ова предупредување до водителот на „Офанзива со Љубо Огњанов“ на бугарската „Канал 3“, новинарот врати со уште

Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

Бугарски новинар среде емисија не нарече „Југозападна Бугарија“

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Нема отстапки за Гоце Делчев!

Нема отстапки за Гоце Делчев!

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, даде скандалозна изјава во својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, за време на интервјуто со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев. Во интервјуто со заменикот на Захариева, тој вели дека претпочита да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. -Не ме интересира како

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, даде скандалозна изјава, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека сака да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Заменик министерот за надворешни работи Георг Георгиев беше гостин во емисијата

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. – „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија постојано подвлекува, со потполно неспорна

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Не сме ни Северна, туку Југозападна Бугарија

Бугарскиот новинар, Љубомир Огњанов, својата емисија на бугарската телевизија Канал 3, даде скандалозна изјава, кога среде интервју со заменик министерот за надворешни работи на Бугарија, Георг Георгиев, рече дека сака да ја нарекува Македонија – „Југозападна Бугарија“. Заменик министерот за надворешни работи Георг Георгиев беше гостин во емисијата

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН

Заменикот на Захариева: Гоце Делчев Е БУГАРИН

Заменикот шеф на бугарската дипломатија, Георг Георгиев, вели дека Бугарија нема да отстапи пред Северна Македонија во спорот за историската вистина за Гоце Делчев, во интервју за емисијата „Офанзива“ на телевизијата Канал 3. – „Зборуваме за историска личност која е со неспорно потекло и како што Бугарија постојано подвлекува, со потполно неспорна