притисни ентер »

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија
Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Вчера во 12,54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување, соопшти МВР. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Вчера во 12,54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување, соопшти МВР. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Почина тешко болен затвореник од Идризово

Почина тешко болен затвореник од Идризово

Вчера во 12,54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување, соопшти МВР. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Тешко болен затвореник од Идризово почина на Геријатрија

Вчера во 12,54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување, соопшти МВР. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Почина затвореник од Идризово

Почина затвореник од Идризово

МВР соопшти дека затвореник од Идризово починал додека бил на лекување во Геријатрија Ѓорче Петров. Вчера во 12:54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување. Според пријавеното, Г.А

Почина затвореник

Почина затвореник

На 10.7.2019 година во 12:54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, Гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Затвореник од Идризово почина во Геријатрија

Затвореник од Идризово почина во Геријатрија

Затвореник од Идризово починал вчера во медицинска установа каде се лекувал, информираше МВР. -На 10.07.2019 година во 12.54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од село Врапчиште, гостиварско. Станува збор за осудено лице од КПУ„Идризово“ кое било на лекување. Според пријвеното,

Почина затвореник

Почина затвореник

На 10.7.2019 година во 12:54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, Гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Почина затвореник во Идризово

Почина затвореник во Идризово

Вчера во 12 часот и 54 минути во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од селото Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено

Почина затвореник од Идризово

Почина затвореник од Идризово

На 10.07.2019 година во 12,54 часот во Полициската станица Ѓорче Петров било пријавено дека во Геријатрија Ѓорче Петров починал Г.А.(55) од с.Врапчиште, гостиварско, осудено лице од Казнено-поправната установа Идризово, кое било на лекување. Според пријвеното, Г.А. боледувал од карцином. По наредба на Јавен обвинител, телото на починатиот било дадено