притисни ентер »

Перо Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ реагира
Перо Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ реагира

Перо Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ реагира

Македонската кошаркарска федерација реагираше повод информациите за поднесена кривична пријава против нејзиниот претседател Перо Антиќ за надводна злоупотреба на службената должност, укажувајќи на „смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата“. Во реакцијата КФСМ истакнува дека станува збор за „нечесни намери за реализација

Пето Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ со реакција

Пето Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ со реакција

Пето Антиќ заработи кривична пријава, КФСМ со реакција Македонската кошаркарска федерација реагираше повод информациите за поднесена кривична пријава против нејзиниот претседател Перо Антиќ за надводна злоупотреба на службената должност, укажувајќи на „смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата“. Во реакцијата КФСМ истакнува

КФСМ со реакција по најавите за кривична за Антиќ: Повторно ќе победи правдината и кошарката!

КФСМ со реакција по најавите за кривична за Антиќ: Повторно ќе победи правдината и кошарката!

Откако беше објавено дека е поднесена кривична пријава за злоупотреба на сложбедната должност, од претседателот на КФСМ Перо Антиќ, од кошаркарската федерација излегоа со соопштение до јавноста. Ви го пренесуваме во целост: Структура добро позната, луѓе кои биле и заминале, и кои сега повторно сакаат да бидат тука, во кошаркарската федерација, се јавија

Антиќ добил пријава, Кошаркарската федерација реагираше: Добро познати структури со нечесни намери

Антиќ добил пријава, Кошаркарската федерација реагираше: Добро познати структури со нечесни намери

Македонската кошаркарска федерација денеска со официјално соопштение реагираше на кривичната пријава испратена за претседателот Перо Антиќ. Според КФСМ, зад анонимната пријава стојат добро познати структури кои сакаат да го преземат раководењето на федерацијата, иако во минатото потфрлиле на таа позиција. Во продолжение го пренесуваме во целост соопштението

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

По објавите во јавноста дека за претседателот на КФСМ, Перо Антиќ е поднесена кривична пријава за злоупотреба на службената должност, федерацијата во текот денешниот ден излезе со соопштение во кое сака да објасни за што станува збор односно дали написите се воопшто точни или не. Соопштението ви го пренесуваме во целост, а и во ПДФ формат поради веродостојноста,

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

По објавите во јавноста дека за претседателот на КФСМ, Перо Антиќ е поднесена кривична пријава за злоупотреба на службената должност, федерацијата во текот денешниот ден излезе со соопштение во кое сака да објасни за што станува збор односно дали написите се воопшто точни или не. Соопштението ви го пренесуваме во целост, а и во ПДФ формат поради веродостојноста,

Реакција на КФМ за кривичната против Антиќ: Смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата

Реакција на КФМ за кривичната против Антиќ: Смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата

Македонската кошаркарска федерација реагираше повод информациите за поднесена кривична пријава против нејзиниот претседател Перо Антиќ за надводна злоупотреба на службената должност, укажувајќи на „смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата“. Во реакцијата КФСМ истакнува дека станува збор за „нечесни намери за реализација

Реакција на КФСМ по кривична пријава за Перо Антиќ: Нечесни намери за реализација на лични интереси

Реакција на КФСМ по кривична пријава за Перо Антиќ: Нечесни намери за реализација на лични интереси

Македонската кошаркарска федерација (КФСМ) денеска реагираше повод информациите за поднесена кривична пријава против нејзиниот претседател Перо Антиќ за надводна злоупотреба на службената должност, укажувајќи на „смислено сценарио зад кое стојат поранешни структури на Федерацијата“.

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

КФСМ со реакција за кривичната пријава за Перо Антиќ

По објавите во јавноста дека за претседателот на КФСМ, Перо Антиќ е поднесена кривична пријава за злоупотреба на службената должност, федерацијата во текот денешниот ден излезе со соопштение во кое сака да објасни за што станува збор односно дали написите се воопшто точни или не. Соопштението ви го пренесуваме во целост, а и во ПДФ формат поради веродостојноста,