притисни ентер »

Производството е нерентабилно
Производството е нерентабилно

Производството е нерентабилно

Состојбата со градинарството во моментов е хаотична,  а голем дел од производството се продава по нерентабилни цени, реагираат дел од градинарските здруженија од Струмичко. Според Драги Памуков од Кукла Градинар, најголемиот дел од културите имале цени кои се далеку под трошоците кои ги прават  за производство. Голем удел во ваквата состојба имале

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Состојбата со градинарството во моментов е хаотична,  а голем дел од производството се продава по нерентабилни цени, реагираат дел од градинарските здруженија од Струмичко. Според Драги Памуков од Кукла Градинар, најголемиот дел од културите  имале  цени кои се далеку под трошоците кои ги прават  за производство. Голем удел во ваквата состојба имале

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно Состојбата со градинарството во моментов е хаотична,  а голем дел од производството се продава по нерентабилни цени, реагираат дел од градинарските здруженија од Струмичко. Според Драги Памуков од Кукла Градинар, најголемиот дел од културите  имале  цени кои се далеку под трошоците

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно

Embedded video for Струмичките земјоделци предупредуваат дека производството е нерентабилно Состојбата со градинарството во моментов е хаотична,  а голем дел од производството се продава по нерентабилни цени, реагираат дел од градинарските здруженија од Струмичко. Според Драги Памуков од Кукла Градинар, најголемиот дел од културите  имале  цени кои