притисни ентер »

Револтиран земјоделец си ги сече праските, барем да не се мачиме
Револтиран земјоделец си ги сече праските, барем да не се мачиме

Револтиран земјоделец си ги сече праските, барем да не се мачиме

На Фејсбук се појави видео од земјоделец во Росоман како ги сече праските. Во коментар на видеото пишува „Го уништија земјоделието, состојбата во Росоман и околните населени места со праските е толку лоша, понижувачка, јас мислам дека ова е веќе крајно решение". „Најубав лек, да не се нервира човек, барем да не се мачиме“, вели тој меѓудругото на видеото

ВИДЕО Земјоделец си ги исече праските со моторна пила, револтиран од ниската откупна цена

ВИДЕО Земјоделец си ги исече праските со моторна пила, револтиран од ниската откупна цена

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите, коментирајќи „Барем да не се мачиме“. „Го уништија земјоделството скроз, во Росоман и околните населени места состојбата со праските не е толку лоша, понижувачка е. Мислам дека ова е крајно решение“, пишува во видеото

Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек

Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек

На Фејсбук се појави видео од човек како ги сече праските. На видеото пишува „Го уништија земјоделието, состојбата во Росоман и околните населени места со праските е толку лоша, понижувачка, јас мислам дека ова е веќе крајно решение“. – Најубав лек, да не се нервира човек – вели тој меѓудругото на видеото. Go unistija zemjodelieto do skroz sostojbata

ВИДЕО Земјоделец „удри“ по своите праски со моторна пила, револтиран од ниската откупна цена

ВИДЕО Земјоделец „удри“ по своите праски со моторна пила, револтиран од ниската откупна цена

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите, коментирајќи „Барем да не се мачиме“. „Го уништија земјоделството скроз, во Росоман и околните населени места состојбата со праските не е толку лоша, понижувачка е. Мислам дека ова е крајно решение“, пишува во видеото

Земјоделец ги сече насадите со праски револтиран од ниската откупна цена

Земјоделец ги сече насадите со праски револтиран од ниската откупна цена

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите, коментирајќи „Барем да не се мачиме“. Go unistija zemjodelieto do skroz sostojbata vo rosoman i okolnite naseleni mesta so praskite e e tolku losa ponizuvacka jas mislam deka ova e vise krajno resenie Gepostet

Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек

Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек

На Фејсбук се појави видео од човек како ги сече праските. На видеото пишува „Го уништија земјоделието, состојбата во Росоман и околните населени места со праските е толку лоша, понижувачка, јас мислам дека ова е веќе крајно решение“. – Најубав лек, да не се нервира човек – вели тој меѓудругото на видеото. Видеото погледнете го тука . ФОТО: Принтскрин

Револтиран земјоделец од Росоман ги сече праските со мотopна пила

Револтиран земјоделец од Росоман ги сече праските со мотopна пила

На Фејсбук се појави видео од човек како ги сече праските. На видеото пишува „Го уништија земјоделието, состојбата во Росоман и околните населени места со праските е толку лоша, понижувачка, јас мислам дека ова е веќе крајно решение“. Видеото погледнете го ТУКА “Најубав лек, да не се нервира човек” – вели тој меѓудругото на видеото. Порталот “Сигнал

Земјоделец револтиран си ги сече праските во Росоман: „Барем да не се мачиме“

Земјоделец револтиран си ги сече праските во Росоман: „Барем да не се мачиме“

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите. „Го уништија земјоделството скроз, во Росоман и околните населени места состојбата со праските не е толку лоша, понижувачка е. Мислам дека ова е крајно решение“, пишува во видеото. На него се гледа дека земјоделецот

Земјоделец револтиран си ги сече праските во Росоман: „Барем да не се мачиме“

Земјоделец револтиран си ги сече праските во Росоман: „Барем да не се мачиме“

На „Фејсбук“ се појави видео во кое се гледа како еден земјоделец ги сече праските во Росоман, револтиран од откупната цена на истите. „Го уништија земјоделството скроз, во Росоман и околните населени места состојбата со праските не е толку лоша, понижувачка е. Мислам дека ова е крајно решение“, пишува во видеото. На него се гледа дека земјоделецот

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД РОСОМАН ГИ CEЧАТ ПРАСКИТЕ: Гнeв и peволт кај земјоделците од Росоман, министерот тера партиска политика

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД РОСОМАН ГИ CEЧАТ ПРАСКИТЕ: Гнeв и peволт кај земјоделците од Росоман, министерот тера партиска политика

Го yништиja земјоделието, состојбата во Росоман и околните места со праските е толку лoшa и пoнижyвaчка што мислиме дека ова е кpaјното решение, пишуваат земјоделците. Go unistija zemjodelieto do skroz sostojbata vo rosoman i okolnite naseleni mesta so praskite e e tolku losa ponizuvacka jas mislam deka ova e vise krajno resenie Gepostet von