притисни ентер »

„Ќе те кажам  на татко ти/мајка ти!“ – А ти мајко/татко слабо авторитет врз детето изгледа

„Ќе те кажам на татко ти/мајка ти!“ – А ти мајко/татко слабо авторитет врз детето изгледа

Кожата ми се ежи кога ќе ја слушнам оваа закана „Ќе те кажам на...“. Зарем ти родителу си беспомошен и си помножен со 0 во очите на твоето дете? Колку пати досега сте слушале закана упатена кон дете од едниот родител на сметка на другиот? Мајка му вели на детето „Ќе те кажам на татко ти!“ или татко на детето „Ќе те кажам на мајка ти!“ Зарем само еден