притисни ентер »

Ни претстојат летните фестивали на отворено, „Exit“ и „Д Фестивал“ – ви предлагаме што да носите
Ни претстојат летните фестивали на отворено, „Exit“ и „Д Фестивал“ – ви предлагаме што да носите

Ни претстојат летните фестивали на отворено, „Exit“ и „Д Фестивал“ – ви предлагаме што да носите

Сезоната на летни фестивали е отворена! Ни претстои лето со исполнета агенда, а во распоредот задолжително се и двата големи музички фестивали, „Д Фестивал" во Дојран и „Exit" во Нови Сад, што важат за едни од најпопуларните во регионов. Ако ова лето планирате да посетите некој од нив или пак се подготвувате за некој сличен летен настан на отворено,