притисни ентер »

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски
Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Продолжен е мандатот на Владо Бучковски како специјален претставник н Владата за Бугарија. На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Продолжен е мандатот на Владо Бучковски како специјален претставник н Владата за Бугарија. На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Продолжен мандатот на специјалниот претставник за Бугарија, Владо Бучковски

Фото: Маја Јаневска-Илиева Продолжен е мандатот на Владо Бучковски како специјален претставник нa македонската влада за Бугарија. На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на македонската влада за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува

Продолжен мандатот на Бучковски како специјален претставник во Бугарија

Продолжен мандатот на Бучковски како специјален претставник во Бугарија

На предлог на Комисијата за именување, на денешната владина седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Република Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021 година. Владата пред една година го именуваше Бучковски за специјален претставник во решавање

Специјалниот претставник за Бугарија не се менува: Бучковски доби уште еден мандат

Специјалниот претставник за Бугарија не се менува: Бучковски доби уште еден мандат

Владата на денешната седница му го продолжи мандатот на Владо Бучковски за специјален претставник на Владата на С Македонија за Бугарија. „На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е

Владата му го продолжи мандатот на Бучковски

Владата му го продолжи мандатот на Бучковски

На предлог на Комисијата за именување, Владата на денешната седница го именува проф. д-р Владо Бучковски за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021 година. Неговото назначување дојде во период кога Скопје прави напори за изнаоѓање

Владата му го продолжи мандатот на Владо Бучковски

Владата му го продолжи мандатот на Владо Бучковски

-На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021 година, соопшти владината прес-служба.

Владата му го продолжи мандатот на Бучковски

Владата му го продолжи мандатот на Бучковски

На предлог на Комисијата за именување, Владата на денешната седница го именува проф. д-р Владо Бучковски за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е продолжен мандатот кој истекува на 1 декември 2021 година. Неговото назначување дојде во период кога Скопје прави напори за изнаоѓање

Продолжен мандатот на Бучковски за специјален претставник за Бугарија

Продолжен мандатот на Бучковски за специјален претставник за Бугарија

Владата на денешната седница му го продолжи мандатот на Владо Бучковски за специјален претставник на Владата на С Македонија за Бугарија. „На предлог на Комисијата за именување, на денешната седница проф. д-р Владо Бучковски е именуван за специјален претставник на Владата на Република Северна Македонија за Република Бугарија, со што практично му е