притисни ентер »

Никој не може да погоди која е мајката, а која ќерката – можете ли вие?
Никој не може да погоди која е мајката, а која ќерката – можете ли вие?

Никој не може да погоди која е мајката, а која ќерката – можете ли вие?

43-годишната Џолин Дијаз од Калифорнија станала ѕвезда преку ноќ благодарение на својот Инстаграм профил каде редовно објавува фотографии од својот живот. На поголемиот дел од фотографиите се наоѓа и нејзината 19-годишна ќерка Мелани Паркс, а тие две станале ѕвезди бидејќи повеќе изгледаат како сестри отколку како мајка и ќерка. Приказната стигнала

Никој не може да погоди која од нив е мајка, а која е ќерката

Никој не може да погоди која од нив е мајка, а која е ќерката

43-годишната Џолин Дијаз од Калифорнија стана ѕвезда преку ноќ благодарение на својот Инстаграм профил каде редовно објавува моменти од семејниот живот. Секако, тука најмногу простор зазема нејзината 19-годишна ќерка Мелани Паркс, а тие две станале ѕвезди затоа што изгледаат како сестри, а не како мајка и ќерка. View this post on Instagram ♥️ A post

Луѓето гледаат во неверување: Никој не може да погоди која е мајката, а која ќерката – можете ли вие?

Луѓето гледаат во неверување: Никој не може да погоди која е мајката, а која ќерката – можете ли вие?

43-годишната Џолин Дијаз од Калифорнија станала ѕвезда преку ноќ благодарение на својот Инстаграм профил каде редовно објавува фотографии од својот живот. На поголемиот дел од фотографиите се наоѓа и нејзината 19-годишна ќерка Мелани Паркс, а тие две станале ѕвезди бидејќи повеќе изгледаат како сестри отколку како мајка и ќерка. Приказната стигнала

Луѓето на Инстаграм гледаат и не веруваат - никој не може да погоди која од нив е мајка, а која е ќерката

Луѓето на Инстаграм гледаат и не веруваат - никој не може да погоди која од нив е мајка, а која е ќерката

43-годишната Џолин Дијаз од Калифорнија стана ѕвезда преку ноќ благодарение на својот Инстаграм профил каде редовно објавува моменти од семејниот живот. Секако, тука најмногу простор зазема нејзината 19-годишна ќерка Мелани Паркс, а тие две станале ѕвезди затоа што изгледаат како сестри, а не како мајка и ќерка. View this post on Instagram A post shared

МАЈКА И ЌЕРКА КАКО СЕСТРИ: Никој не би рекол дека помеѓу нив разликата е 24 години

МАЈКА И ЌЕРКА КАКО СЕСТРИ: Никој не би рекол дека помеѓу нив разликата е 24 години

Џолин Диаз има 43 години, но сите мислат дека е многу помлада и често ја мешаат со нејзината 19-годишна ќерка, Меилани Паркс. Како што вели Џолин, често се случувало луѓето да помислат дека се работи за две сестри. “Мислам дека не и смета. Додека растеше, често ги слушаше луѓето како ми велат дека мислат дека мојата ќерка ми е сестра”, вели Џолин.

Која е мајка, а која е ќерка? Никој не би рекол дека помеѓу нив разликата е 24 години

Која е мајка, а која е ќерка? Никој не би рекол дека помеѓу нив разликата е 24 години

Тешко дека некој би помислил дека помеѓу нив разликата е 24 години Џолин Диаз има 43 години, но сите мислат дека е многу помлада и често ја мешаат со нејзината 19-годишна ќерка, Меилани Паркс. Како што вели Џолин, често се случувало луѓето да помислат дека се работи за две сестри. “Мислам дека не и смета. Додека растеше, често ги слушаше луѓето како