притисни ентер »

Молк во Македонија по обвинувањата од Србија – дали има разузнавачки центар во Скопје?
Молк во Македонија по обвинувањата од Србија – дали има разузнавачки центар во Скопје?

Молк во Македонија по обвинувањата од Србија – дали има разузнавачки центар во Скопје?

Молк во Владата по вчерашните тврдења на српскиот парламентарец Милован Дрецун кој на српска телевизија обвини дека во авто-салон во Скопје е сместен шпионски центар што делува на штета на Србија. Алфа ја праша владината прес служба како ги коментираат наводите на спрскиот парламентарец, но до почетокот на вестите одговор не добивме. За ова, став побаравме

Српски парламентарец тврди: Вучиќ го шпионира разузнавачка група сместена во авто-салон во Скопје

Српски парламентарец тврди: Вучиќ го шпионира разузнавачка група сместена во авто-салон во Скопје

Според парламентарецот Милован Драцун, тимот го сочинуваат разузнавачи од Бугарија, Албанија, Македонија и Германијa, Претседателот на српскиот парламентарен одбор за Косово и Метохија, Милован Дрецун тврди дека силен разузнавачки тим формиран пред два месеца работи на блокирање на компромисно решение меѓу Белград и Приштина. Според него, тимот го

Советник на Вучиќ тврди дека од шпионски центар во Скопје се урива српската влада

Советник на Вучиќ тврди дека од шпионски центар во Скопје се урива српската влада

Во Македонија е формиран шпионски центар во кој има разузнавачи од повеќе земји кои сакаат да ѝ наштетат на Србија, тврди претседателот на собраниската комисија за Косово во српскиот Парламент, Милован Дрецун. Новинарот кој важи за близок соработник на српскиот претседател Вулиќ вели дека пред два месеци е формиран силен разузнавачки тим, кој работи

Вучиќ го шпионираат од Македонија, главниот центар е во автосалон

Вучиќ го шпионираат од Македонија, главниот центар е во автосалон

Пред два месеци во Скопје е формиран тим од разузнавачки служби, кои својата дејност ја маскираат преку работа во претставништво на еден голем производител на автомобили од Западот со цел да се блокира постигнување на компромисно решение за Косово и Метохија, открива српскиот пратеник Милован Дрецун, пишува „ Курир.рс“. Иако сите во регионот се трудат

Дрецун: Во авто-салон во Скопје сместен моќен разузнавачки центар

Дрецун: Во авто-салон во Скопје сместен моќен разузнавачки центар

Дрецун: Во авто-салон во Скопје сместен моќен разузнавачки центар Во авто-салон во Скопје е сместен моќен анти-српски разузнавачки центар. Во тек е тајна операција на странски служби против Србија. Ова во интервју за РТС го изјави Милован Дрецун, претседателот на српскиот парламентарен одбор за Косово. Според неговите тврдења, разузнавачи од Бугарија,

Дрецун: Во Скопје има анти-српски разузнавачки тим

Дрецун: Во Скопје има анти-српски разузнавачки тим

Претседателот на српскиот парламентарен одбор за Косово, Милован Дрецун тврди дека силен разузнавачки тим формиран пред два месеци и маскиран во претставништво на еден голем западен произведувач на автомобили во Скопје, работи на блокирање на компромисно решение меѓу Белград и Приштина. За српски „Курир” Дрецун изјавил дека тимот го сочинуваат разузнавачи

Српски парламентарец тврди дека Вучиќ го шпионира разузнавачка група сместена во авто-салон во Скопје

Српски парламентарец тврди дека Вучиќ го шпионира разузнавачка група сместена во авто-салон во Скопје

Претседателот на српскиот парламентарен одбор за Косово и Метохија, Милован Дрецун во интервју за српски „Курир“ тврди дека силен разузнавачки тим формиран пред два месеца работи на блокирање на компромисно решение меѓу Белград и Приштина. Според него, тимот го сочинуваат разузнавачи од Бугарија, Албанија, Македонија и Германијa, а е „маскиран“ во

Дрецун обвинува дека Македонија станува центар на силно разузнавачко делување против интересите на Србија

Дрецун обвинува дека Македонија станува центар на силно разузнавачко делување против интересите на Србија

Во Северна Македонија има разузнавачи кои сакаат да ѝ наштетат на Србија, тврди пр етседателот на собраниската комисија за Косово во српскиот Парламент, Милован Дрецун. Вели дека пред два месеци е формиран силен разузнавачки тим, кој работи скриен во голема западноевропска фабрика за автомобили во Скопје, а чиешто тајно делување било насочено кон блокада

Вучиќ го шпионираат од Македонија, главниот центар е во автосалон

Вучиќ го шпионираат од Македонија, главниот центар е во автосалон

Пред два месеци во Скопје е формиран тим од разузнавачки служби, кои својата дејност ја маскираат преку работа во претставништво на еден голем производител на автомобили од Западот со цел да се блокира постигнување на компромисно решение за Косово и Метохија, открива српскиот пратеник Милован Дрецун, пишува „ Курир.рс“. Иако сите во регионот се трудат

Дрецун: Разузнавачки тим кој е сокриен во фабрика во Скопје сака да и наштети на Србија

Дрецун: Разузнавачки тим кој е сокриен во фабрика во Скопје сака да и наштети на Србија

Претседателот на собраниската комисија за Косово во српскиот Парламент, Милован Дрецун изјави за српски „Курир“ дека пред два месеца бил формиран силен разузнавачки тим, кој работи скриен во голема западноевропска фабрика за автомобили во Скопје, а чиешто тајно делување било насочено кон блокада на постигнувањето на компромисно решение помеѓу Белград