притисни ентер »

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид
Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како и избршената обдукција покажале дека нема траги од насилство врз жената чие безживотно тело вчера беше откриено во стан во Охрид. Секторот за внатрешни работи од Охрид денеска соопшти дека случајот би пријавен вчера во 15:45

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како и избршената обдукција покажале дека нема траги од насилство врз жената чие безживотно тело вчера беше откриено во стан во Охрид. Секторот за внатрешни работи од Охрид денеска соопшти дека случајот би пријавен вчера во 15:45

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како и избршената обдукција покажале дека нема траги од насилство врз жената чие безживотно тело вчера беше откриено во стан во Охрид. Секторот за внатрешни работи од Охрид денеска соопшти дека случајот би пријавен вчера во 15:45

Нема траги на насилство на телото на починатата во Охрид

Нема траги на насилство на телото на починатата во Охрид

Четириесет и двегодишна жена во Охрид е пронајдена почината во нејзиниот стан. Од извршениот увид, во координација со Јавен обвинител, во присуство на медицински и полициски екипи, како и по извршената обдукција, била констатирана смрт без траги на насилство.

На телото на поранешната полицајка немало траги на насилство

На телото на поранешната полицајка немало траги на насилство

Нема траги на насилство на телото на починатата жена во Охрид која претходно работела во полиција. Четириесет и двегодишна жена во Охрид е пронајдена почината во нејзиниот стан. Од извршениот увид, во координација со Јавен обвинител, во присуство на медицински и полициски екипи, како и по извршената обдукција, е констатирана смрт без траги на насилство

Не се откриени траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Не се откриени траги на насилство кај починатата поранешна полицајка од Охрид

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како и избршената обдукција покажале дека нема траги од насилство врз жената чие безживотно тело вчера беше откриено во стан во Охрид. Секторот за внатрешни работи од Охрид денеска соопшти дека случајот би пријавен вчера во 15:45

НЕМА ТРАГИ ОД НАСИЛСТВО Полицајка најдена мртва во стан во Охрид

НЕМА ТРАГИ ОД НАСИЛСТВО Полицајка најдена мртва во стан во Охрид

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како и избршената обдукција покажале дека нема траги од насилство врз жената чие безживотно тело вчера беше откриено во стан во Охрид. Секторот за внатрешни работи од Охрид денеска соопшти дека случајот би пријавен вчера во 15:45

Нема траги на насилство на телото на починатата полицајка во Охрид

Нема траги на насилство на телото на починатата полицајка во Охрид

Четириесет и двегодишна жена во Охрид е пронајдена почината во нејзиниот стан. Од извршениот увид, во координација со Јавен обвинител, во присуство на медицински и полициски екипи, како и по извршената обдукција, била констатирана смрт без траги на насилство.