притисни ентер »

Ќе се одважи ли Бранко Црвенковски?
Ќе се одважи ли Бранко Црвенковски?

Ќе се одважи ли Бранко Црвенковски?

Дојде време да го браниме Бранко Црвенковски од неговите некогашни најгласни и најпламени приврзаници! Настанот што продолжува да ги бранува духовите во Македонија беше научниот собир на Македонската академија на науките и уметностите наречен „Современата македонска држава – две етапи во процесот на нејзиното формирање и развој: 1941-1991/1991-2021