притисни ентер »

Арсовска: Политичката игра на „не сме надлежни“, а се надлежни, е непримерна
Арсовска: Политичката игра на „не сме надлежни“, а се надлежни, е непримерна

Арсовска: Политичката игра на „не сме надлежни“, а се надлежни, е непримерна

– Политичката игра на „не сме надлежни“, а се надлежни, е непримерна. Сведоци сме дека кога владата знаела да земе дел од нафтените резерви и да ги даде на Градот за да бидат дотерани во јавниот превоз и кога немало ваква енергетска криза. Јасно им е на граѓаните, знаат какви се чекорите кои биле преземани во минатото, и кога не сме биле во криза како

Арсовска: Политичката игра на „не сме надлежни“ која ја игра Владата им е јасна на граѓаните

Арсовска: Политичката игра на „не сме надлежни“ која ја игра Владата им е јасна на граѓаните

- Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно. Сведоци сме дека кога владата знаела да земе дел од нафтените резерви и да ги даде на градот за да бидат дотерани во јавниот превоз и кога немало ваква енергетска криза. Јасно им е на граѓаните, знаат какви се чекорите кои биле преземани во минатото, и кога не сме биле во криза како

Арсовска: Потребно е да се консолидираат финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Арсовска: Потребно е да се консолидираат финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска во гостувањето во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21 истакна дека секој чекор кон подобрување на јавниот градскиот превоз е нешто што е значајно за граѓаните. „На барање на граѓаните, вратени се ноќните линии и направена е одредена измена на возниот ред. Верувам дека со тоа им овозможивме на оние граѓани

Арсовска: Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните

Арсовска: Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните

Арсовска: Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните – Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно. Сведоци сме дека кога владата знаела да земе дел од нафтените резерви и да ги даде на градот за да бидат дотерани во јавниот превоз и кога немало ваква енергетска криза. Јасно им

Арсовска: Да се консолидираат финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Арсовска: Да се консолидираат финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Арсовска: Да се консолидираат финансиите во ЈСП за подобар градски превоз Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска во гостувањето во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21 истакна дека секој чекор кон подобрување на јавниот градскиот превоз е нешто што е значајно за граѓаните. „На барање на граѓаните, вратени се ноќните линии и направена е одредена

Арсовска: Ќе ги консолидираме финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Арсовска: Ќе ги консолидираме финансиите во ЈСП за подобар градски превоз

Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска, во гостување во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21 истакна дека секој чекор кон подобрување на јавниот градскиот превоз е нешто што е значајно за граѓаните. На барање на граѓаните, вратени се ноќните линии и направена е одредена измена на возниот ред. Верувам дека со тоа им овозможивме на оние граѓани

Арсовска: Политичката игра на Владата, „не сме надлежни“ кога се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните

Арсовска: Политичката игра на Владата, „не сме надлежни“ кога се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните

Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска во гостувањето во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21 истакна дека секој чекор кон подобрување на јавниот градскиот превоз е нешто што е значајно за граѓаните. „На барање на граѓаните, вратени се ноќните линии и направена е одредена измена на возниот ред. Верувам дека со тоа им овозможивме на оние граѓани

Градот и Владата си играат пинг-понг со приватните превозници

Градот и Владата си играат пинг-понг со приватните превозници

Барањата на приватните јавни превозници ќе бидат доставени пред Владата со цел да се изнајде решение со кое ќе им се помогне. Тоа е пораката на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, од завчерашната средба на претставници од ЈСП и  приватните превозници. Тие на средбата, но и претходно побараа помош и од Градот и од Владата да дадат субвенции

Арсовска пред Владата ќе ги презентира предизвиците со кои се соочуваат приватните превозници во Скопје

Арсовска пред Владата ќе ги презентира предизвиците со кои се соочуваат приватните превозници во Скопје

Град Скопје и ЈСП остварија средба со претставниците на приватните автобуски превозници во градот Скопје „Слобода превоз“ и „Макескпрес“ на која тема на разговор беше енергетската криза со која во моментов се справува државата, а директно ги засега токму превозниците. Приватните превозници истакнаа дека со моменталната цена на метанот која е зголемена