притисни ентер »

Знаци кои покажуваат дека сексуалниот живот ви е во криза
Знаци кои покажуваат дека сексуалниот живот ви е во криза

Знаци кои покажуваат дека сексуалниот живот ви е во криза

Многу парови мислат дека сексот е нешто што доаѓа сосем природно и дека околу него не треба воопшто да се трудат и да да работат секојдневно за да биде подобар. Но, за жал, сексуалниот живот и тоа како може да пати ако се запостави. Занимација пред компјутер Ако „романтичната“ вечера ја поминувате пред компјутер или со телефонот во рака, тоа е знак