притисни ентер »

Ново лед улично осветлување во Дебар Маало
Ново лед улично осветлување во Дебар Маало

Ново лед улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови лед светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, информираа од Општина Центар. Оттаму наведоа дека откако кабловските оператори ги симнале каблите од бандерите

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски", „8 Март" и „Наум Наумовски Борче" отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, соопштија од Општина Центар. Од Општината наведоа дека откако кабловските оператори ги симнале каблите од бандерите

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Општина Центар продолжува со замена на старото и дотраено улично осветлување, како и поставување на нови улични светилки на улиците на територија на општината. Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, соопштија од Општина Центар. Од Општината наведоа дека откако кабловските оператори ги симнале каблите од бандерите

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Општина Центар продолжува со замена на старото и дотраено улично осветлување, како и поставување на нови улични светилки на улиците на територија на општината. Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски”, „8 Март” и „Наум Наумовски Борче” отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, соопштија од Општина Центар. Од Општината наведоа дека откако кабловските оператори ги симнале каблите од бандерите

Во Дебар Маало ново ЛЕД улично осветлување

Во Дебар Маало ново ЛЕД улично осветлување

Општина Центар продолжува со замена на старото и дотраено улично осветлување, како и поставување на нови улични светилки на улиците на територија на општината, информира Општината. – Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Општина Центар продолжува со замена на старото и дотраено улично осветлување, како и поставување на нови улични светилки на улиците на територија на општината. Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, соопштија од Општина Центар.

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Поставено ново ЛЕД енергетски ефикасно улично осветлување во Дебар Маало

Во населбата Дебар Маало, на улиците „Коле Неделковски“, „8 Март“ и „Наум Наумовски Борче“ отстранети се бандерите кои го попречуваа движењето и поставени се нови ЛЕД светилки, кои значително ќе ги намалат трошоците за електрична енергија, соопштија од Општина Центар. Од Општината наведоа дека откако кабловските оператори ги симнале каблите од бандерите