притисни ентер »

Зошто жените сакаат недостижни мажи?
Зошто жените сакаат недостижни мажи?

Зошто жените сакаат недостижни мажи?

За да остварат успех во врската, некои сметаат дека треба да се трудат да бидат таинствени за да го зголемат интересот на нивниот партнер за нив На жените им се попривлечни мажите во чии чувства не се сигурни, отколку оние кои ги сокриваат своите емоции, покажа истражувањето извршено на универзитетот Харвард. Дамите добија задача да прегледаат 20 профили