притисни ентер »

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на условите

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на условите

Партијата Обединети за Македонија го поздрави добивањето на покана за членство во НАТО. „Ја поздравуваме одлуката, за отпочнување на преговори за приклучување на Република Македонија, кон алијансата, нагласуваме дека Република Македонија вложи, огромен напор, помина долг пат, но овој успех не смее да биде занемарен“, велат од партијата. Секако, се

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на конечните услови

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на конечните услови

Обединети за Македонија со писмено соопштение ја поздравија поканата од НАТО за Македонија. „Ја поздравуваме одлуката, за отпочнување на преговори за приклучување на Република Македонија, кон алијансата, нагласуваме дека Република Македонија вложи, огромен напор, помина долг пат, но овој успех не смее да биде занемарен. Секако дека прогресот не застанува

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на условите

Обединети за Македонија: Поканата од НАТО треба да биде стимул за исполнување на условите

Партијата Обединети за Македонија го поздрави добивањето на покана за членство во НАТО. „Ја поздравуваме одлуката, за отпочнување на преговори за приклучување на Република Македонија, кон алијансата, нагласуваме дека Република Македонија вложи, огромен напор, помина долг пат, но овој успех не смее да биде занемарен“, велат од партијата. Секако, се

Обединети за Македонија ја поздрави поканата од НАТО за Македонија: Овој успех не смее да биде занемарен

Обединети за Македонија ја поздрави поканата од НАТО за Македонија: Овој успех не смее да биде занемарен

Ја поздравуваме одлуката, за отпочнување на преговори за приклучување на Република Македонија, кон алијансата, нагласуваме дека Република Македонија вложи, огромен напор, помина долг пат, но овој успех не смее да биде занемарен, велат од Обединети за Македонија. „Секако дека прогресот не застанува овде, напротив ова треба да биде најсилниот стимул,