притисни ентер »

Гир: С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат
Гир: С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. – Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските избори

Гир: Северна Македонија треба порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: Северна Македонија треба порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. Единствената работа којашто можам да додадам, нагласи тој, дека во овој момент навистина

Гир: Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските

Гир: С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

С. Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. – Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските избори

Гир: Македонија порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: Македонија порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските

Движете се порешително кон ЕУ, рече Гир за влијанието на евроизборите врз интеграцискиот процес

Движете се порешително кон ЕУ, рече Гир за влијанието на евроизборите врз интеграцискиот процес

„Единствената работа којашто можам да ја додадам, е дека во овој момент навистина постои огромна можност за Република Северна Македонија во контекст на проширувањето на Европската Унија, така што јас навистина се надевам дека Северна Македонија, меѓутоа и цел Западен Балкан. ќе може да го искористи овој позитивен моментум во контекст на проширувањето

Гир: Земјава да го искористи позитивниот моментум по изборите во ЕУ и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: Земјава да го искористи позитивниот моментум по изборите во ЕУ и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските избори

Искористете го позитивниот моментум и порешително да движете се кон евроинтегративниот пат, порача Гир

Искористете го позитивниот моментум и порешително да движете се кон евроинтегративниот пат, порача Гир

фото: Маја Јаневска-Илиева Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија

Гир: Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Гир: Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат

Северна Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските

Гир: Процесот на проширување останува како врвен приоритет

Гир: Процесот на проширување останува како врвен приоритет

Македонија да го искористи позитивниот моментум и порешително да се движи кон евроинтегративниот пат, порача денеска од Виница евроамбасадорот Дејвид Гир, одговарајќи на новинарски прашања, дали резултатите од евроизборите ќе влијаат на процесот на проширување на ЕУ. -Лидерите на владите на 27 земји-членки на Европската Унија после европските избори