притисни ентер »

Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени
Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Државниот јавен обвинител, Љубомир Јовески, вели дека на местото на автобуската несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија видел празни туби, но тие не биле изгорени. Ги оцени како шпекулации наводите дека пожарот настанал поради туби со нафта и очекува истрагата да даде појасни информации. Македонското Обвинителство собира примероци од ДНК од роднините

Јовески: Видов празни туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Јовески: Видов празни туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот Струма, видел пластични туби кои не изгореле. Јовески објасни дека во моментов се зема биолошки материјал од роднините на загинатите

Јовески: Се земаат билошки материјали за ДНК анализи

Јовески: Се земаат билошки материјали за ДНК анализи

Македонските власти земаат биолошки материјал од роднините за ДНК анализи. Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Република Северна Македонија Лубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот Струма, видел пластични туби кои не изгореле. Јовески објасни

Јовески за БТВ: Се земаат ДНК материјали од роднините за да може да се идентификуваат загинатите

Јовески за БТВ: Се земаат ДНК материјали од роднините за да може да се идентификуваат загинатите

Македонското обвинителство ќе се активира откако случајот ќе биде истражен од бугарските обвинител, рече Јовески Во моментов македонските власти земаат биолошки материјали од роднините на загинатите за потребните ДНК анализи, а тезата за тубите е шпекулација, рече државниот јавен обвинител на Република Северна Македонија, Љубомир Јовески, за БТВ. Тој

Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Државниот јавен обвинител, Љубомир Јовески, вели дека на местото на автобуската несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија видел празни туби, но тие не биле изгорени. Ги оцени како шпекулации наводите дека пожарот настанал поради туби со нафта и очекува истрагата да даде појасни информации. Македонското Обвинителство собира примероци од ДНК од роднините

Јовески: Видов празни туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Јовески: Видов празни туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Република Северна Македонија Љубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот Струма, видел пластични туби кои не изгореле. Јовески објасни дека во моментов се зема биолошки материјал од роднините на загинатите

Јовески при увидот на автобусот видел пластични туби кои не биле изгорени

Јовески при увидот на автобусот видел пластични туби кои не биле изгорени

Македонските власти земаат биолошки материјал од роднините за ДНК анализи. Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Македонија Лубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот „Струма“, видел пластични туби кои не изгореле. Македонските власти земаат

Јовески: Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата

Јовески: Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата

LinkSense.mk Македонските власти земаат биолошки материјал од роднините за ДНК анализи. Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Република Северна Македонија Лубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот Струма, видел пластични туби кои не изгореле

Јовески: Се земаат билошки материјали за ДНК анализи

Јовески: Се земаат билошки материјали за ДНК анализи

Македонските власти земаат биолошки материјал од роднините за ДНК анализи. Тезата за тубите е шпекулација, бугарските обвинители работат на истрагата, изјави за БТВ државниот обвинител на Република Северна Македонија Лубомир Јовески и објасни дека при увидот на опожарениот автобус на автопатот Струма, видел пластични туби кои не изгореле. Јовески објасни