притисни ентер »

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот
Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот

Минимализмот и животот во мал простот не е за секого, па сепак, оние на кои овој начин на живот им станал прифатлив, не би го менувале за ништо на светот Движењето „мали куќи“ замав почна да зема на почетокот на 2000-тите, што не значи дека тие не постоеле и претходно. Пред повеќе од три децении, Џорџ Доброволски ја основал Escape Tiny Homes, која

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот

Минимализмот и животот во мал простот не е за секого, па сепак, оние на кои овој начин на живот им станал прифатлив, не би го менувале за ништо на светот Движењето „мали куќи“ замав почна да зема на почетокот на 2000-тите, што не значи дека тие не постоеле и претходно. Пред повеќе од три децении, Џорџ Доброволски ја основал Escape Tiny Homes, која

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот / ФОТО+ВИДЕО

Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот / ФОТО+ВИДЕО

Движењето „мали куќи“ замав почна да зема на почетокот на 2000-тите, што не значи дека тие не постоеле и претходно. Пред повеќе од три децении, Џорџ Доброволски ја основал Escape Tiny Homes, која денес е една од најуспешните компании во овој домен во Северна Америка. Vista е перјаница на Escape и веројатно еден од најпопуларните модели. Станува збор