притисни ентер »

Денес ќе наполнеше 51. години: Семејството на Ѓоша кој сите ги смееше уште е во црно
Денес ќе наполнеше 51. години: Семејството на Ѓоша кој сите ги смееше уште е во црно

Денес ќе наполнеше 51. години: Семејството на Ѓоша кој сите ги смееше уште е во црно

На денешен ден беше роден познатиот српски актер и комичар Богољуб Митиќ Ѓоша, а акобеше жив ќе наполнеше 51. година. Својот прекар по кој сите го знаеја го доби во серијата Семејно богатство. Сите го паметат по смешните улоги, а беше дел и од ТЛЗП. Беше исклучително скромен, а почина на 49. години дома во својот кревет, а го пронајде ќерката.