притисни ентер »

УЕФА се заканува дека завршницата од ЕП ќе ја премести од Лондон во Будимпешта!
УЕФА се заканува дека завршницата од ЕП ќе ја премести од Лондон во Будимпешта!

УЕФА се заканува дека завршницата од ЕП ќе ја премести од Лондон во Будимпешта!

Завршницата од ЕУРО 2020, полуфиналињата и финалето, би можеле место во Лондон, да се играат на „Пушкаш Арената“ во Будимпешта. Ова го пишуваат медиумите на Островот, и тоа дека челниците на УЕФА биле гневни кон организаторот, на тие мечеви во Лондон, поточно кон властите на Обединетото Кралство. Со оглед на рестриктивните мерки, власите не и дозволуваат

УЕФА се закани, финалето на ЕП може да се игра во Будимпешта

УЕФА се закани, финалето на ЕП може да се игра во Будимпешта

Според „Тајмс, поради рестриктивните мерки кои се во сила во Велика Британија, УЕФА размислува да ја смени локацијата за завршните натпревари. Завршницата на ЕУРО 2020 би можела да ја смени локацијата. Според планот, полу-финалните мечеви и големото финале треба да се одиграат на „Вембили“ во Лондон. УЕФА од Британците побарале за ВИП-гостите, кои

УЕФА излезе со став во врска со можната преселба на финалето на Еуро 2020

УЕФА излезе со став во врска со можната преселба на финалето на Еуро 2020

Главна вест на континентот утрово е дека финалето на ЕП може да се игра во Будимпешта. Европската фудбалска асоцијација УЕФА, засега ги отфрли информациите дека е можен трансфер на финалето на ЕП од Лондон во Будимпешта, но имаат и План Б ако дојде до некоја голема промена на состојбата во меѓувреме. „Во УЕФА, задоволни сме што Вембли ќе може да биде

УЕФА се заканува дека завршницата од ЕП ќе ја премести од Лондон во Будимпешта!

УЕФА се заканува дека завршницата од ЕП ќе ја премести од Лондон во Будимпешта!

Завршницата од ЕУРО 2020, полуфиналињата и финалето, би можеле место во Лондон, да се играат на „Пушкаш Арената“ во Будимпешта. Ова го пишуваат медиумите на Островот, и тоа дека челниците на УЕФА биле гневни кон организаторот, на тие мечеви во Лондон, поточно кон властите на Обединетото Кралство. Со оглед на рестриктивните мерки, власите не и дозволуваат

УЕФА се заканува: Финалето на ЕУРО 2020 би можело да се игра во Будимпешта

УЕФА се заканува: Финалето на ЕУРО 2020 би можело да се игра во Будимпешта

Финалето на Европското фудбалско првенство треба да се одржи на „Вембли“ во Лондон на 11 јули, но УЕФА размислува да го промени домаќинот. Европската куќа на фудбалот би можела да и ја одземе на Англија организацијата на завршницата на турнирот, поради рестриктивните мерки кои се на сила во Велика Британија. УЕФА бара од властите во државата исклучок

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО 2020 би можела да ја смени локацијата, пишува „Тајмс“. Според планот, полу-финалните мечеви и големото финале треба да се одиграат на „Вембили“ во Лондон. Според „Тајмс, поради рестриктивните мерки кои се во сила, во Велика Британија, УЕФА размислува да ја смени локацијата за завршните натпревари. УЕФА од Британците побарале за

УЕФА се закани, дали финалето на ЕП ќе се пресели во Будимпешта?

УЕФА се закани, дали финалето на ЕП ќе се пресели во Будимпешта?

Легендарниот „Вембли“ во Лондон е местото каде ќе се одигра завршницата на овогодишното Европско првенство. Така стои во првичниот план на УЕФА, која сега се премислува, поради рестриктивните мерки во Велика Британија. Странските државјани имаат потешкотии да влезат на британско тло, а тоа е голем проблем во очите на Европската куќа на фудбалот. Мерките

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО 2020 би можела да ја смени локацијата, пишува „Тајмс“. Според планот, полу-финалните мечеви и големото финале треба да се одиграат на „Вембили“ во Лондон. Според „Тајмс, поради рестриктивните мерки кои се во сила, во Велика Британија, УЕФА размислува да ја смени локацијата за завршните натпревари. УЕФА од Британците побарале за

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО 2020 би можела да ја смени локацијата, пишува „Тајмс“. Според планот, полу-финалните мечеви и големото финале треба да се одиграат на „Вембили“ во Лондон. Според „Тајмс, поради рестриктивните мерки кои се во сила, во Велика Британија, УЕФА размислува да ја смени локацијата за завршните натпревари. УЕФА од Британците побарале за

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО од Лондон се сели во Будимпешта?

Завршницата на ЕУРО 2020 би можела да ја смени локацијата, пишува „Тајмс“. Според планот, полу-финалните мечеви и големото финале треба да се одиграат на „Вембили“ во Лондон. Според „Тајмс, поради рестриктивните мерки кои се во сила, во Велика Британија, УЕФА размислува да ја смени локацијата за завршните натпревари. УЕФА од Британците побарале за