притисни ентер »

Британски фотограф за пет години го пропешачи целото британско крајбрежје, поминувајќи 10.600 километри
Британски фотограф за пет години го пропешачи целото британско крајбрежје, поминувајќи 10.600 километри

Британски фотограф за пет години го пропешачи целото британско крајбрежје, поминувајќи 10.600 километри

Британски фотограф го комплетираше петгодишното пешање долж британското крајбрежје, велејќи дека ова искуство му ја збогатило душата. Квинтин Лејк од градот Челтенхем поминал 10.600 километри на својата авантура, која ја заврши во катедралата „Сент Пол“ во Лондон, од каде што и тргна во април 2015. Тој планира да напише книга за своето самофинансирано