притисни ентер »

Келнер по грешка на гостин му послужил вино од 4 500 фунти
Келнер по грешка на гостин му послужил вино од 4 500 фунти

Келнер по грешка на гостин му послужил вино од 4 500 фунти

Ресторанот ,,Хаксмор Манчестер” на Твитер објави како се надева дека гостинот уживал во вечерата , откако келнерот по грешка му послужил шише од виното Chateau le Pin Pomerol од 2001 година. Ресторанот му ја простил грешката на келнерот со објаснување дека е можно да се случат такви грешки , а на гостинот му порачале дека ,,сепак го сакаат”. На социјалните

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. -Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното

На гостин по грешка му послужиле вино од 4500 фунти

На гостин по грешка му послужиле вино од 4500 фунти

Среќен гостин во Манчестер не нарачал , но по грешка добил вино од кое едно шише чини 4 500 фунти. Ресторанот ,,Хаксмор Манчестер” на Твитер објави како се надева дека гостинот уживал во вечерата , откако келнерот по грешка му послужил шише од виното Chateau le Pin Pomerol од 2001 година. Ресторанот му ја простил грешката на келнерот со објаснување

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка! (ФОТО) Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. -Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

На гостите кои нарачале вино им послужил од најскапото – по грешка!

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. -Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти, објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното вино

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Гости по грешка биле послужени со вино од 4 и пол илјади фунти

Келнер од Манчестер по грешка на еден гостин му сервирал шише со вино кое чини 4.500 фунти (5.144 евра) , објавија од ресторанот „Хауксмур Манчестер“ на „Твитер“, без да прецизираат по која цена ова вино им било наплатено на гостите. Од таму додаваат оти се надеваат дека гостите уживале во вечерата за време на која по грешка биле послужени со ексклузивното