притисни ентер »

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг
Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Министерството за надворешни работи на земјата објави на Твитер фотографија од транспарент на облакодер во литванскиот главен град Вилнус на кој пишува „Путин, те чека Хаг “. Градоначалникот на Вилнус, Ремигијус Симасиус, во март минатата година ја напишал истата порака со боја во спреј на патот пред руската амбасада во градот, пишува „Sky News“. Putin,

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Министерството за надворешни работи на земјата објави на Твитер фотографија од транспарент на облакодер во литванскиот главен град Вилнус на кој пишува „Путин, те чека Хаг “. Градоначалникот на Вилнус, Ремигијус Симасиус, во март минатата година ја напишал истата порака со боја во спреј на патот пред руската амбасада во градот, пишува „Sky News“. Putin,

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Министерството за надворешни работи на земјата објави на Твитер фотографија од транспарент на облакодер во литванскиот главен град Вилнус на кој пишува „Путин, те чека Хаг “. Градоначалникот на Вилнус, Ремигијус Симасиус, во март минатата година ја напишал истата порака со боја во спреј на патот пред руската амбасада во градот, пишува „Sky News“. Putin,

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Литванија му испрати порака на рускиот претседател: Путин, те чека Хаг

Министерството за надворешни работи на земјата објави на Твитер фотографија од транспарент на облакодер во литванскиот главен град Вилнус на кој пишува „Путин, те чека Хаг “. Градоначалникот на Вилнус, Ремигијус Симасиус, во март минатата година ја напишал истата порака со боја во спреј на патот пред руската амбасада во градот, пишува „Sky News“. Putin,

Путин прошета низ Крим, ден откако Меѓународниот кривичен суд издаде налог за апсење за воени злосторства

Путин прошета низ Крим, ден откако Меѓународниот кривичен суд издаде налог за апсење за воени злосторства

Рускиот претседател Владимир Путин денеска го посети Крим за да ја одбележи деветгодишнината од анексијата на полуостровот на Црното Море од Украина. Посетата следи по еден ден откако Меѓународниот кривичен суд издаде налог за апсење на рускиот лидер обвинувајќи го за воени злосторства во Украина. Руските државни информативни агенции објавија дека

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Поранешниот истражител на Хашкиот трибунал за злосторства во поранешна Југославија, Владимир Џуро, предупреди дека има „нула“ можност за апсење и доведување на претседателот на Русија Владимир Путин пред Меѓународниот кривичен суд во Хаг, нагласувајќи дека така било и во случајот Слободан Милошевиќ, додека во Владата во Белград не се променила. „Апсењето

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Поранешниот истражител на Хашкиот трибунал за злосторства во поранешна Југославија, Владимир Џуро, предупреди дека има „нула“ можност за апсење и доведување на претседателот на Русија Владимир Путин пред Меѓународниот кривичен суд во Хаг, нагласувајќи дека така било и во случајот Слободан Милошевиќ, додека во Владата во Белград не се променила. „Апсењето

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Додека е на власт шансите Путин ДА ЗАВРШИ ВО ХАГ СЕ НУЛА, тврди поранешен истражител на судот

Поранешниот истражител на Хашкиот трибунал за злосторства во поранешна Југославија, Владимир Џуро, предупреди дека има „нула“ можност за апсење и доведување на претседателот на Русија Владимир Путин пред Меѓународниот кривичен суд во Хаг, нагласувајќи дека така било и во случајот Слободан Милошевиќ, додека во Владата во Белград не се променила. „Апсењето

Диригент со меко срце: Која е убавата Марија обвинета заедно со Путин

Диригент со меко срце: Која е убавата Марија обвинета заедно со Путин

Покрај рускиот претседател Владимир Путин, Меѓународниот кривичен суд во Хаг издаде налог за апсење на Марија Алексеевна Лвова-Белова , комесарка за правата на децата во Канцеларијата на претседателот на Русија, поради незаконско депортирање на деца од Украина. Во судското соопштение се наведува дека постојат „разумни причини“ да се верува дека Лвова-Белова