притисни ентер »

Шилегов призна дека згрешил
Шилегов призна дека згрешил

Шилегов призна дека згрешил

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на својот профил на фејсбук ја призна грешката што ја направиле службите на Градот. Очигледна грешка на службите на Град Скопје при изработка на сообраќајниот проект за улицата. Некако по инерција, сè уште најнапред се грижат за автомобилскиот сообраќај. Веќе дадов налог да се изработи нов проект и автобуската