притисни ентер »

Летаат по улица во Кочани на санки!
Летаат по улица во Кочани на санки!

Летаат по улица во Кочани на санки!

На видеото објавено на YouTube каналот на Мотика.ком.мк, се гледа како група млади кочанчани се влечат со автомобил по улиците на Кочани. Зошто во насловот се опишани како мафијаши, не знаеме.

Како кочанските мафијаши си го поминуваат викендот?

Како кочанските мафијаши си го поминуваат викендот?

Кога старата кола не ти пали поради студот, пак има начин да бидеш во центарот на вниманието. Автор: Павел Стоименов Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте

Најновата кочанска иновација: Машина за сузбивање на мразот и снегот на патиштата

Најновата кочанска иновација: Машина за сузбивање на мразот и снегот на патиштата

Иновацијата е дело на општинските власти во Кочани, во соработка со јавното комунално претпријатие. Автор на видеото: Костадин Христов Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации . Испратете и своја смешна слика или видео