притисни ентер »

Го повлекле афродизијакот зашто бил многу делотворен
Го повлекле афродизијакот зашто бил многу делотворен

Го повлекле афродизијакот зашто бил многу делотворен

Запреле да го произведуваат афродизијакот , откако маж од Уганда јавно се пожалил дека имал срцева аритмија и сексуален нагон што траел повеќе од шест часа. Од компанијата Revin Zambia Ltd најавуваат отворање на интерна истрага за да утврдат што точно довело до ваквите проблеми. Овој пијалок , кој е многу популарен во Замбија и во околните земји ,

Во Замбија повлечен афродизијак бидејќи бил пределотворен

Во Замбија повлечен афродизијак бидејќи бил пределотворен

Компанија во Замбија прекина со производство на пијалок за кој тврди дека е афродизијак, откако корисник во Уганда се пожалил на срцева артимија и ерекција која според него, траела - многу долго. - Прекинавме производство и дистрибуција и отворивме интерна истрага, објави компанијата Ревин Замбиа. Пијалокот со комерцијално име SX Natural Energy Power