притисни ентер »

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата
Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Како што информираат градските власти, новото катче се состои од кружна патека од различни материјали. „Парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Како што информираат градските власти, новото катче се состои од кружна патека од различни материјали. „Парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Како што информираат градските власти, новото катче се состои од кружна патека од различни материјали. „Парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани

Згазете и почувствувајте ги материјалите – нови содржини за посетителите во Градскиот парк

Згазете и почувствувајте ги материјалите – нови содржини за посетителите во Градскиот парк

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска се сретна со групата волонтери од Бон кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи и други материјали

Повеќе нови содржини за посетителите на Градски парк

Повеќе нови содржини за посетителите на Градски парк

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, СР Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи и други

Нови содржини за посетителите во Градскиот парк во Скопје

Нови содржини за посетителите во Градскиот парк во Скопје

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска се сретна со групата волонтери од Бон кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи и други материјали

Нови содржини во Градскиот парк

Нови содржини во Градскиот парк

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, СР Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи и други

Ново детско катче во Градски парк

Ново детско катче во Градски парк

Градоначалникот Петре Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, СР Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Во Градскиот парк ново катче во кое децата ќе се соживеат со природата

Градоначалникот Шилегов денеска оствари средба со групата на волонтери од Бон, Германија, кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Како што информираат градските власти, новото катче се состои од кружна патека од различни материјали. „Парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани

Нови содржини за посетителите во Градскиот парк

Нови содржини за посетителите во Градскиот парк

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов денеска се сретна со групата волонтери од Бон кои изминатиов период работеа на креирање ново катче и инсталација во првиот дел од Градскиот парк. Новото катче во Градскиот парк се состои од кружна патека од различни материјали: парчиња од дрво, природни камења, тревник, калдрма, цементирани плочи и други материјали