притисни ентер »

Ги надмина неонските и жолтите нијанси: Која боја е хит ова лето?
Ги надмина неонските и жолтите нијанси: Која боја е хит ова лето?

Ги надмина неонските и жолтите нијанси: Која боја е хит ова лето?

Најпрво завладеаа неонските бои. Потоа се појави и сончевата жолта. А, сега сите се насочени кон портокаловата Оваа нова боја би можела да остане подолго време, особено зошто е прелесно да се искомбинира и тоа им дава изговор на луѓето да кажат дека „портокаловата е новата црна“. Постојат неколку работи кои треба да ги знаете околу портокаловата нијанса

ХИТ БОЈА ЗА ОВА ЛЕТО: Портокаловата боја ги надмина неонските и жолтите нијанси!

ХИТ БОЈА ЗА ОВА ЛЕТО: Портокаловата боја ги надмина неонските и жолтите нијанси!

Најпрво завладеаа неонските бои. Потоа се појави и сончевата жолта. А, сега сите се насочени кон портокаловата. Оваа нова боја би можела да остане подолго време, особено зошто е прелесно да се искомбинира и тоа им дава изговор на луѓето да кажат дека „портокаловата е новата црна“. Постојат неколку работи кои треба да ги знаете околу портокаловата нијанса