притисни ентер »

Кучињата на Бајден пристигнаа во Белата куќа
Кучињата на Бајден пристигнаа во Белата куќа

Кучињата на Бајден пристигнаа во Белата куќа

Кучињата на првото американско семејство Чемп и Мејџор се преселија во Белата куќа и со тоа ја оживеаја долгата традиција на претседателски миленици, која ја прекина Доналд Трамп. „Чемп ужива во својот нов кревет за кучиња покрај каминот, а Мејџор обожава да трча преку тревникот“, рече Мајкл Лароза, портпарол на американската прва дама Џил Бајден.

Откако Трамп не донесе миленик, во Белата куќа се вселија Првите кучиња на САД, Чемп и Мејџор

Откако Трамп не донесе миленик, во Белата куќа се вселија Првите кучиња на САД, Чемп и Мејџор

Првите кучиња на САД и официјално се вселија во Белата куќа, придружувајќи им се на Џо и Џил Бајден, кои ја обновија традицијата што ја прекина Доналд Трамп. Тој беше првиот претседател на САД во последните 100 години кој немал домашен миленик. Со семејството Бајден, во Белата куќа дојдоа и германските овчари Чемп и Мејџор. Мејџор е првото куче во

Новата прва дама на САД нема проблем да ги замени штиклите со спортски патики – ги пречека кучињата во Белата куќа

Новата прва дама на САД нема проблем да ги замени штиклите со спортски патики – ги пречека кучињата во Белата куќа

За разлика од Меланија, која ретко знаеше да се „спушти на рамно“, новата прва дама, Џил Бајден, ужива во удобноста на патиките. За време на мандатот на Трамп, Белата куќа после долго време остана без миленици, но Бајден ја враќа традицијата. Кучињата на семејството Бајден од денес им се придружија во Белата куќа, а ги пречека првата дама, Џил. Облечена

Кучињата на Бајден пристигнаа во Белата куќа, a eдно од нив влезе во историјата

Кучињата на Бајден пристигнаа во Белата куќа, a eдно од нив влезе во историјата

Кучињата на претседателот на САД, Џо Бајден, пристигнаа во Белата куќа и со тоа ја обновија долгата традиција на живеењето на домашни миленици во оваа можеби најважната „куќа“ на светот. Доналд Трамп беше првиот претседател во повеќе од 100 години кој немаше милениче. Бајден има два германски овчари, Чемп и Мејџор, и тие им се придружија на претседателот

Кучињата Чемп и Мејџор се вселија во Белата куќа

Кучињата Чемп и Мејџор се вселија во Белата куќа

Кучињата Чемп и Мејџор, домашните миленици на новиот претседателски пар на САД, Џо и Џил Бајден се вселија во Белата куќа и со тоа ја оживеаја долгата традиција на претседателски миленици, што ја прекина Доналд Трамп. „Чамп ужива во својот нов кревет за кучиња покрај каминот, а Мејџор обожава да трча на јужниот тревник“, изјави Мајкл ЛаРоса, портпарол

Кучињата на Бајден, Мејџор и Чемп пристигнаа во Белата куќа

Кучињата на Бајден, Мејџор и Чемп пристигнаа во Белата куќа

Чемп со првата дама Џил Бајден САД- Кучињата се вратија во Белата куќа по пауза од четири години. Чемп и Мејџор, германските овчари на претседателот Џо Бајден и првата дама Џил Бајден, пристигнаа во Белата куќа вчера, неколку дена по нивните сопственици. Мејџор е првото куче од засолниште кое се преселило во Белата куќа Претседателот и првата дама

Џил Бајден сака да биде поинаква Прва дама на САД, има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ

Џил Бајден сака да биде поинаква Прва дама на САД, има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ

Сопругата на новиот американски претседател Џо Бајден, Џил сака да биде поинаква Прва дама на САД, од досегашните. Таа вели дека има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ Новата американска прва дама, минатата година зеде отсуство од професорската работа само за да може да го следи сопругот Џо во претседателската кампања. Но, таа не сака да се

Џил Бајден сака да биде поинаква Прва дама на САД, има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ

Џил Бајден сака да биде поинаква Прва дама на САД, има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ

Сопругата на новиот американски претседател Џо Бајден, Џил сака да биде поинаква Прва дама на САД, од досегашните. Таа вели дека има докторат и ќе продолжи да предава на колеџ Новата американска прва дама, минатата година зеде отсуство од професорската работа само за да може да го следи сопругот Џо во претседателската кампања. Но, таа не … Continue

Џил Бајден сака да биде поинаква прва дама на САД – има докторат И ќе продолжи да предава на колеџ

Џил Бајден сака да биде поинаква прва дама на САД – има докторат И ќе продолжи да предава на колеџ

Новата прва дама на САД Џил Бајден зеде отсуство од професорската работа минатата година за да го следи сопругот Џо во претседателската кампања, но не мисли да се откаже од својата кариера по влегувањето во Белата куќа. И додека Џо Бајден беше потпретседател во двата мандата на Барак Обама, Џил Бајден ја задржа својата платена работа надвор од Белата