притисни ентер »

Минатогодишната победничка ѝ ја грабнала круната-Мисица завршила во болница
Минатогодишната победничка ѝ ја грабнала круната-Мисица завршила во болница

Минатогодишната победничка ѝ ја грабнала круната-Мисица завршила во болница

Организаторите ѝ се извинија на победничката и ѝ ја вратија круната бидејќи утврдиле дека се разделила од сопругот, а не се развела. Беа згрозени од реакцијата на победничката на изборот во 2019 година и започнаа истрага. Изборот за убавина во Шри Ланка оваа година беше доста бизарен. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и таа стана „Госпоѓа

Минатогодишната победничка ѝ ја грабнала круната-Мисица завршила во болница

Минатогодишната победничка ѝ ја грабнала круната-Мисица завршила во болница

Организаторите ѝ се извинија на победничката и ѝ ја вратија круната бидејќи утврдиле дека се разделила од сопругот, а не се развела. Беа згрозени од реакцијата на победничката на изборот во 2019 година и започнаа истрага. Изборот за убавина во Шри Ланка оваа година беше доста бизарен. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и таа стана „Госпоѓа

Хаос на избор за Мис, ѝ ја зела круната на победничката и ѝ ја повредила главата

Хаос на избор за Мис, ѝ ја зела круната на победничката и ѝ ја повредила главата

Победничката на изборот за Мис на Шри Ланка останала без својата круна откако поранешната носителка на та таа титула ѝ ја зела круната и ѝ ја дала на првата придружничка. На сцената избила и тепачка за круната при што на најубавата жена ѝ била повредена и главата, а сето тоа било пренесувано во живо на националната телевизија. Пушпика Де Силва била

ВАКОВ ХАОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Победи на Мис, па круната брутално и ја одземаа бидејќи била разведена

ВАКОВ ХАОС НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Победи на Мис, па круната брутално и ја одземаа бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Скандал на избор за мис: На убавицата и ја земаа круната оти била разведена

Скандал на избор за мис: На убавицата и ја земаа круната оти била разведена

Чудна и несекојдневна ситуација се случи на неодамнешниот изборот за мис на Шри Ланка – непосредно по прогласувањето на актуелната убавица, круната веднаш ѝ беше одземена, откако било откриено дека е разведена, што е спротивно на пропозициите. Пушпика де Силва била прогласена за најубава жена во островската држава, на гламурозната свеченост пренесувана

Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Скандал на избор за мис: На убавицата ѝ ја зедоа круната оти била разведена

Чудна и несекојдневна ситуација се случи на неодамнешниот изборот за мис на Шри Ланка – непосредно по прогласувањето на актуелната убавица, круната веднаш ѝ беше одземена, откако било откриено дека е разведена, што е спротивно на пропозициите. Пушпика де Силва била прогласена за најубава жена во островската држава, на гламурозната свеченост пренесувана

Скандал на изборот за МИС – На победниката и ја симнаа круната бидејќи била разведена!

Скандал на изборот за МИС – На победниката и ја симнаа круната бидејќи била разведена!

Изборот за мис на Шри Ланка оваа година беше доста бизарен. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „г-ѓа Шри Ланка“, но по само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа го земала  микрофонот и изјавила дека Пушика не може да биде победничка затоа што е разведена, што значи дека

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Драма каква досега не сме виделе: Ја прогласија за Мис, па и ја извадија круната од глава бидејќи била разведена

Победничката на избор за Мис Шри Ланка го заврши натпреварот со повреда на главата откако настана хаос на сцената за време на доделувањето на круната. Пушпика Де Силва беше прогласена за победничка и со тоа стана „Мис Шри Ланка“. Но тоа не траеше долго. Само неколку моменти подоцна, на сцената се појави победничката на изборите во 2019 година. Таа

Убавицата на натпревар ја загуби круната бидејќи е разведена

Убавицата на натпревар ја загуби круната бидејќи е разведена

Натпревар за убавина во Шри Ланка тргна наопаку на самиот крај откако беше прогласена победничката. Мисицата Пушпика Де Силва во неделата беше прогласена за Мис Шри Ланка, но моменти подоцна, круната и' беше одземена. Де Силва се радуваше неколку моменти на победата, сè додека не дојде победничката од 2019 година на сцената. Таа цитираше правило дека