притисни ентер »

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување

Затвореник кој бил однесен на лекарски преглед, со нож повредил двајца полицајци во Прилеп

Затвореник кој бил однесен на лекарски преглед, со нож повредил двајца полицајци во Прилеп

Во текот на вчерашниот ден, околу 17, часот било пријавено дека истиот ден околу 16.00 часот во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“- Прилеп, двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С. (лица кои се наоѓаат на издржување казна-затвор во Казнено поправната установа-Затвор Прилеп). Откако Р.Т. и Р.С. завршиле

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Затвореник од Прилеп со нож нападнал двајца полицајци при обид да избега. „Вчера нападне во кругот на oпштата болница „Борка Талески“ во Прилеп двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С. кои се наоѓаат на издржување казна затвор во Казнено-поправната установа „Затвор Прилеп“. Кога Р.Т. и Р.С. завршиле со прегледите

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Затвореник од Прилеп со нож нападнал полицајци при обид да избега

Затвореник од Прилеп со нож нападнал двајца полицајци при обид да избега. „Вчера нападне во кругот на oпштата болница ,,Борка Талески“-Прилеп двајца полициски службеници со службено возило вршеле спровод на лицата Р.Т. и Р.С. кои се наоѓаат на издржување казна-затвор во Казнено поправната установа-Затвор Прилеп. Откако Р.Т. и Р.С. завршиле со прегледите

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Скопје, 12 јули 2018 – Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување на лекарските прегледи на затворениците, да ги вратат до затворот во Прилеп. Во моментот кога затвореникот Р.С. требал да се качи во возилото, извадил нож и почнал да заманува кон полицајците

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник повредил двајца полицајци откако бил прегледан во болницата во Прилеп

Затвореник од Казнено-поправната установа во Прилеп повредил двајца полициски службеници кои требало заедно со уште еден затвореник да ги спроведат од Општата болница во Битола до затворот. Инцидентот се случил вчера околу 16 часот во кругот на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп кога полициските службеници со службено возило требало по завршување