притисни ентер »

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВРЗ 10 МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА ГРАДИНКА „ЦВЕТОВИ“: Пратеничката Петкова обелоденува тешка бруталност

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВРЗ 10 МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА ГРАДИНКА „ЦВЕТОВИ“: Пратеничката Петкова обелоденува тешка бруталност

Брутално насилство врз 10 месечно бебе се случило во вторникот во градинка во Гевгелија. Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Ангелина Петкова денеска на прес конференција ја обвини директорката Елизабета Стефановска, за која како што вели, молчи и го крие инцидентот. -Во вторникот, 22.11.2022 година, во детската градинка „Цветови“ во Гевгелија се случи брутален

Петровска обелодени, а МВР потврди: Вработените молчеле, таткото пријавил дека бебето му е повредено поради негрижа во градинка во Гевгелија

Петровска обелодени, а МВР потврди: Вработените молчеле, таткото пријавил дека бебето му е повредено поради негрижа во градинка во Гевгелија

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Ангелина Петкова денеска на прес конференција ја обвини Елизабета Стефановска, директорка на детската градинка „Цветови“ од Гевгелија за „брутално насилство врз бебе од 10 месеци“. -Директорката молчи и го крие инцидентот. Се случил во вторникот, а бебето заврши во општата болница во Гевгелија со констатирани тешки телесни

Петкова: Десетмесечно бебе со тешки повреди во гевгелиска градинка, директорката се обидела да го сокрие случајот

Петкова: Десетмесечно бебе со тешки повреди во гевгелиска градинка, директорката се обидела да го сокрие случајот

Брутално насилство врз 10 месечно бебе во градинка во Гевгелија. Директорката Елизабета Стефановска, поставена од министерката Јована Тренчовска молчи и го крие инцидентот, ова денеска преку прес-конференција го истакна пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ангелина Петкова. -Во вторникот, 22.11.2022 година, во детската градинка „Цветови“ во Гевгелија

ПЕТКОВА: Брутално насилство врз бебе во Гевгелија за кое директорката на градинката, поставена од Тренчовска, молчи и го крие

ПЕТКОВА: Брутално насилство врз бебе во Гевгелија за кое директорката на градинката, поставена од Тренчовска, молчи и го крие

Брутално насилство врз 10 месечно бебе во градинка во Гевгелија. Директорката Елизабета Стефановска, поставена од министерката Јована Тренчовска молчи и го крие инцидентот, ова денеска преку прес-конференција го истакна пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ,  Ангелина Петкова. -Во вторникот, 22.11.2022 година, во детската градинка „Цветови“ во Гевгелија

Петкова: Десетмесечно бебе со тешки повреди во гевгелиска градинка, директорката се обидела да го сокрие случајот

Петкова: Десетмесечно бебе со тешки повреди во гевгелиска градинка, директорката се обидела да го сокрие случајот

Брутално насилство врз 10 месечно бебе во градинка во Гевгелија. Директорката Елизабета Стефановска, поставена од министерката Јована Тренчовска молчи и го крие инцидентот, ова денеска преку прес-конференција го истакна пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ангелина Петкова. -Во вторникот, 22.11.2022 година, во детската градинка „Цветови“ во Гевгелија

ВМРО-ДПМНЕ: Во гевгелиската градинка се прикрива брутален инцидент, 10-месечно бебе тешко повредено и со хематом на глава

ВМРО-ДПМНЕ: Во гевгелиската градинка се прикрива брутален инцидент, 10-месечно бебе тешко повредено и со хематом на глава

Во гевгелиската детска градинка „Цветови“ се прикрива брутален инцидент во кој тешко е повредено 10-месечно бебе, обвини денеска опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ. Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ,  Ангелина Петкова на прес-конференцијата изјави дека директорката Елизабета Стефановска, поставена од министерката Јована Тренчовска молчи и го крие

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВРЗ 10 МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА ГРАДИНКА „ЦВЕТОВИ“: Пратеничката Петкова обелоденува тешка бруталност

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВРЗ 10 МЕСЕЧНО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА ГРАДИНКА „ЦВЕТОВИ“: Пратеничката Петкова обелоденува тешка бруталност

Добивај вести на Viber Брутално насилство врз 10 месечно бебе се случило во вторникот во градинка во Гевгелија. Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Ангелина Петкова денеска на прес конференција ја обвини директорката Елизабета Стефановска, за која како што вели, молчи и го крие инцидентот. -Во вторникот, 22.11.2022 година, во детската градинка „Цветови“ во