притисни ентер »

Истражувањата докажаа: Која боја на коса и очи преферираат мажите кај жените?

Истражувањата докажаа: Која боја на коса и очи преферираат мажите кај жените?

И покрај тоа што не се дискутира за вкусови, една неодамнешна анкета на социјалната мрежа Badoo открива каков тип на жени се најпривлечни за мажите, барем што се однесува до физичкиот изглед. Всушност, од 2.000 испитаници, дури 60 проценти од нив сметаат дека ги сакаат сините очи. Само 8 проценти од анкетираните луѓе претпочитаат жени со црвена коса,

Ситници кои секој маж ги забележува кај жената

Ситници кои секој маж ги забележува кај жената

Кога станува збор за заведувањето на мажие и делување во насока да заведеме некого, постојат многу работи кои жените ги земаат здраво за готово, а токму тоа е она што мажите најмногу ги привлекува и им изгледа атрактивно и секси. Нокти loading... Често ноктите ги усогласуваме со модните додатоци, а со средувањето на ноктите тежнееме да ги воодушевиме

Истражување: Која боја на коса и очи најмногу им се допаѓа на мажите?

Истражување: Која боја на коса и очи најмногу им се допаѓа на мажите?

Мажите, исто како и жените, често имаат одреден тип жени кои ги сметаат за визуелно најпривлечни. Иако вкусовите се разликуваат, едно неодамнешно британско истражување открило која комбинација на боја на коса и очи ја преферираат повеќето мажи. На анкетата одговориле 2.000 мажи и се покажало дека 60% од нив најмногу ги сакаат жените со кафеава коса