притисни ентер »

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство
Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Македонско-француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Град Скопје, веднаш по земјотресот во 1963-та година. Ова беше една од главните теми за кои денеска разговараа градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев и францускиот амбасадор

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Македонско-француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Град Скопје, веднаш по земјотресот во 1963-та година. Ова беше една од главните теми за кои денеска разговараа градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев и францускиот амбасадор

Богоев – Тимоние: „Партизан“, симбол на македонско-француското пријателство

Богоев – Тимоние: „Партизан“, симбол на македонско-француското пријателство

Македонско – француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Градот Скопје, веднаш по земјотресот во 1963 – та година. Ова беше една од главните теми на разговор на денешната работна средба на градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев

Градоначалникот Богоев оствари средба со амбасадорот Тимоние

Градоначалникот Богоев оствари средба со амбасадорот Тимоние

Македонско – француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Градот Скопје, веднаш по земјотресот во 1963 – та година. Ова беше една од главните теми на разговор на денешната работна средба на градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев

Иницијатива за спас и обнова на салата „Партизан“, култен спортски центар кој претставува донација од француската влада

Иницијатива за спас и обнова на салата „Партизан“, култен спортски центар кој претставува донација од француската влада

Македонско – француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Градот Скопје, веднаш по земјотресот во 1963 - та година. Ова беше една од главните теми на разговор на денешната работна средба на градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Богоев-Тимоние: СЦ „Партизан“симбол на македонско-француското пријателство

Македонско-француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Град Скопје, веднаш по земјотресот во 1963-та година.

Средба Богоев – Тимоние: СЦ „Партизан“, симбол на македонско-француското пријателство

Средба Богоев – Тимоние: СЦ „Партизан“, симбол на македонско-француското пријателство

Mакедонско – француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста на Франција кон Градот Скопје, веднаш по земјотресот во 1963 – та година. Ова беше една од главните теми на разговор на денешната работна средба на градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев