притисни ентер »

Оглас
Оглас

Оглас

Во оглас за запознавање некоја девојка напишала: – Задолжително да е висок и забавен! Еден од одговорите: – Висок сум само 170 см, ама сум со 5 сантиметри позабавен од повеќето мажи.