притисни ентер »

Тропико бенд слави полнолество - фронтменот Сале зборува за почетоците, но и идните планови
Тропико бенд слави полнолество - фронтменот Сале зборува за почетоците, но и идните планови

Тропико бенд слави полнолество - фронтменот Сале зборува за почетоците, но и идните планови

Синоним за одлична забава, позитивна атмосфера и веќе препознатлив бенд на балканската естрада – Тропико бенд. Годинава кога го слават полнолетството, правејќи ги плановите за иднината со новите предизвици, Александар – Сале , фронтменот на Тропико бенд се наврати години наназад, на самото основање на групата. Зборува за бројните солистички концерти