притисни ентер »

Победа ќе се „тестира“ со Ренова, Царско Село, Брегалница...
Победа ќе се „тестира“ со Ренова, Царско Село, Брегалница...

Победа ќе се „тестира“ со Ренова, Царско Село, Брегалница...

„Генералката" на 10 февруари ќе биде против Пелистер. Прилепчани дел од своите подготовки ќе ги одработат во Дојран Раздвижено е во таборот на Победа. Играчите под водство на стратегот Јане Николоски вредно ја одработуваат воведната фаза од подготовките, додека раководството прави напори во целост да се исполни планот. Познато е дека најважниот дел