притисни ентер »

На Бачев му исклучиле струја, тврди дека ЕВН му се одмаздува зошто сака да ја национализира
На Бачев му исклучиле струја, тврди дека ЕВН му се одмаздува зошто сака да ја национализира

На Бачев му исклучиле струја, тврди дека ЕВН му се одмаздува зошто сака да ја национализира

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка кон ЕВН. „Според нашите сознанија, ние сме исклучени поради нашата партиска определба која постојано ја промовираме во јавноста дека доколку Единствена Македонија

„Единствена Македонија“ остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки туку заради ставот дека ЕВН треба да е во државна сопственост

„Единствена Македонија“ остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки туку заради ставот дека ЕВН треба да е во државна сопственост

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка спрема ЕВН. „Според нашите сознанија, ние сме исклучени поради нашата партиска определба која постојано ја промовираме во јавноста дека доколку Единствена Македонија

Бачев: ЕВН ни ја исклучи струјата поради нашата определба дека ќе го вратиме во државна сопственост

Бачев: ЕВН ни ја исклучи струјата поради нашата определба дека ќе го вратиме во државна сопственост

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка кон ЕВН. „Според нашите сознанија, ние сме исклучени поради нашата партиска определба која постојано ја промовираме во јавноста дека доколку Единствена Македонија

„Единствена Македонија“ остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки туку заради ставот дека ЕВН треба да е во државна сопственост

„Единствена Македонија“ остана без струја – Бачев тврди дека не е поради сметки туку заради ставот дека ЕВН треба да е во државна сопственост

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев тврди дека ЕВН незаконски им ја исклучиле струјата во партиското седиште. Бачев уверува дека партијата нема ниту една неплатена сметка спрема ЕВН. „Според нашите сознанија, ние сме исклучени поради нашата партиска определба која постојано ја промовираме во јавноста дека доколку Единствена Македонија