притисни ентер »

Николовски најави обесштетување од јулското невреме наскоро
Николовски најави обесштетување од јулското невреме наскоро

Николовски најави обесштетување од јулското невреме наскоро

Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Во целодневна работна посета на општина Прилеп денеска престојуваше министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, при што оствари средба со градоначалникот, Илија Јованоски. Како што информираат од општина Прилеп, на средбата се разговарало за стандардот на земјоделците и за иницијативата на Општина Прилеп и градоначалникот

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Во целодневна работна посета на општина Прилеп денеска престојуваше министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, при што оствари средба со градоначалникот Илија Јованоски. Како што информираат од Општина Прилеп, на средбата се разговарало за стандардот на земјоделците и за иницијативата на Општина Прилеп и градоначалникот

Обесштетување од јулското невреме за тутунопроизводителите, најави Николовски

Обесштетување од јулското невреме за тутунопроизводителите, најави Николовски

Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Николовски: Со влезот во ЕУ на македонските земјоделци им се отвора пазар од 500 милиони граѓани

Во целодневна работна посета на општина Прилеп денеска престојуваше министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, при што оствари средба со градоначалникот Илија Јованоски. Како што информираат од Општина Прилеп, на средбата се разговарало за стандардот на земјоделците и за иницијативата на Општина Прилеп и градоначалникот

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

– Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Николовски најави наскоро обесштетување од јулското невреме

Владата води посебна грижа за тутунопроизводителите преку зголемени субвенции, а оштетените земјоделци од јулското невреме во најбрз можен законски рок ќе дознаат како ќе бидат обесштетени, изјави министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски по денешната посета на Прилеп. Николовски се сретна со земјоделците во Канатларци