притисни ентер »

Ограбена пекара во Тафталиџе
Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Синоќа во пекара на улицата „Московска“ две лица извршиле кражба. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи,  другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Синоќа во пекара на улицата „Московска“ две лица извршиле кражба. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи,  другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Синоќа во пекара на улицата „Московска“ две лица извршиле кражба. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи,  другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот. извор: Makfax

Две лица ограбиле пекара во Карпош

Две лица ограбиле пекара во Карпош

Ноќеска околу 03 часот во СВР Скопје било пријавено дека во пекара на ул. „Московска“, општина Карпош, две лица извршиле кражба. Според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Двајца крадци синоќа вограбиле пекара на улицата Московска во скопската населба Тафталиџе. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи,  другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Купувачи на бурек во доцните часови ограбиле пекара

Купувачи на бурек во доцните часови ограбиле пекара

На 15.04.2019 година околу 03,15 часот во СВР Скопје било пријавено дека во пекара на ул.„Московска“ две лица извршиле кражба, информира МВР. Според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Кражба во пекара во Скопје: Едно лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата

Кражба во пекара во Скопје: Едно лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата

Кражба во пекара во Скопје: Едно лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата Утрово околу 03,15 часот во СВР Скопје било пријавено дека во пекара на улица „Московска“ две лица извршиле кражба. Според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на

Ограбена пекарница во Тафталиџе

Ограбена пекарница во Тафталиџе

Синоќа во пекарница на улицата Московска две лица извршиле кражба. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Двајца крадци синоќа ограбиле пекара на улицата Московска во скопската населба Тафталиџе. МВР соопшти дека според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.

Ограбена пекара во Тафталиџе

Ограбена пекара во Тафталиџе

Рано утрово околу 03,15 часот во СВР Скопје било пријавено дека во пекара на ул.„Московска“ две лица извршиле кражба. Според пријавеното, додека едното лице разгледувало што да купи, другото одзело пари од касата. СВР Скопје презема мерки за расчистување на случајот.