притисни ентер »

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра
Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска станува сè поскапа за летување: Хамбургер од 22 евра, капучино 6 евра

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Одмор во Хрватска станува луксуз: Цените се изгор, хамбургер 1348 денари, капучино за 366

Одмор во Хрватска станува луксуз: Цените се изгор, хамбургер 1348 денари, капучино за 366

Одмор во Хрватска станува луксуз: Цените се изгор, хамбургер 1348 денари, капучино за 366 Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во

Хамбургер речиси 1320 денари, капучино 370 – Хрватска станува се поскапа

Хамбургер речиси 1320 денари, капучино 370 – Хрватска станува се поскапа

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Хрватска станува сè поскапа за летување: хамбургер од 22 евра, Капучино 6 евра

Хрватска станува сè поскапа за летување: хамбургер од 22 евра, Капучино 6 евра

Хрватска ја дели судбината со повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачката во однос на лани и поради тоа ги намалија цените дури и до 20 отсто, па поскапувањето од 12,7 отсто во Задар и тоа како го привлече вниманието. Седумдневен одмор во Задар е поскап отколку на пример во Пафос на Кипар, Мармарис во Турција, Мајорка и Коста

Британски таблоиди ја оцрнија Хрватска: Поевтино е да се летува во Турција, Кипар, Шпанија и Бугарија

Британски таблоиди ја оцрнија Хрватска: Поевтино е да се летува во Турција, Кипар, Шпанија и Бугарија

Според истражувањата кои ги спровел британскиот Сан, седумдневен одмор во Задар испаѓа поскапо од одмор на Кипар, Мармарис во Турција, на Мајорка и Коста дел Сол во Шпанија и во бугарското летувалиште Сани Бич. -Хрватска повторно ја дели судбината на повеќето медитерански земји кои се борат со падот на побарувачка во однос на минатата година и поради

Одморот во Хрватска поскап од Кипар, Турција, Шпанија и Бугарија

Одморот во Хрватска поскап од Кипар, Турција, Шпанија и Бугарија

Седумдневен одмор во Задар излегува поскапо отколку во Пафос во Кипар, Мармарис во Турција, во Мајорка и на Коста дел Сол во Шпанија и бугарското одморалиште Сончев Брег, пишува британскиот весник „Сан“. Споредбата покажува дека Хрватска е единствената која како и Турција си дозволи зголемување на цените за оваа сезона. “Одморот во Турција оваа година