притисни ентер »

,,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид
,,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,,Како не ти е срам” му порача професорот, Владимир Милчин  статус на Фејсбук на министерот без ресор, Едмонд Адеми, по повод неговото интервју за „Радио Слободна Европа“, каде вели  дека се појавила хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО. Станува збор за отворањето

,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,,Како не ти е срам” му порача професорот, Владимир Милчин  статус на Фејсбук на министерот без ресор, Едмонд Адеми, по повод неговото интервју за „Радио Слободна Европа“, каде вели  дека се појавила хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО. Станува збор за отворањето

Милчин до Адеми: Како не ти е срам, пицеријата кај чинарот е скала?

Милчин до Адеми: Како не ти е срам, пицеријата кај чинарот е скала?

Преку статус на „Фејсбук“ професорот Владимир Милчин му се обрати на Едмонд Адеми, министер без ресор, кој во интервју за „Радио Слобона Европа“ изјави дека се појавила „хистерија во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО“. „Ние сме хистеризирале? Не, министерот ги извртува

,,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,,Како не ти е срам” му порача Милчин на Адеми поради дивоградбите во Охрид

,,Како не ти е срам” му порача професорот, Владимир Милчин  статус на Фејсбук на министерот без ресор, Едмонд Адеми, по повод неговото интервју за „Радио Слободна Европа“, каде вели  дека се појавила хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО. Станува збор за отворањето

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

22 Споделувања Share Tweet Пицеријата кај Чинарот се скали? Хотелот во Лагадин е гаража? Како не ти е срам? Професорот Владимир Милчин денеска жестоко реагираше на интервјуто за Радио Слободна Европа на министерот Едмонд Адеми според кој „хистеријата“ околу заштитата на охридскиот регион не ја прави владата. „Ние сме хистеризирале? Не, министерот ги

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Професорот, Владимир Милчин, со статус на фејсбук му се обрати на министерот без ресор, Едмонд Адеми, по повод неговото интервју за „Радио Слободна Европа“, особено во оној дел каде вeli дека се појавила „хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО“. Милчин реагира

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

По отварањето на пицеријата кај Чинарот во Охрид пред два дена, објект дивоградба, случајот го искоментира професорот Владимир Милчин и тоа неколку пати. Денеска тој ја искоментира и изјавата за Радио Слободна Европа на министерот без ресор Едмонд Адеми. „Ние сме хистеризирале? Не, министерот ги извртува фактите! Се обидува да го одбрани неодбранливото

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Милчин до Адеми: Како не ти е срам?

Професорот, Владимир Милчин, со статус на фејсбук му се обрати на министерот без ресор, Едмонд Адеми, по повод неговото интервју за „Радио Слободна Европа“, особено во оној дел каде вeli дека се појавила „хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО“. Милчин реагира

Милчин на Адеми: Како не ти е срам!

Милчин на Адеми: Како не ти е срам!

Професорот Владимир Милчин денеска жестоко реагираше на интервјуто за Радио Слободна Европа на министерот Едмонд Адеми според кој „хистеријата“ околу заштитата на охридскиот регион не ја прави владата. Уште повеќе, Адеми вели дека на прсти од двете раце моат да се избројат обејтите кои се диви градби а повеќето биле, гаражи, огради помочни скали….

Милчин до Aдеми: „Ние сме хистеризирале? Kако не ти е срам?

Милчин до Aдеми: „Ние сме хистеризирале? Kако не ти е срам?

Професорот, Владимир Милчин, со статус на фејсбук му се обрати на министерот Адеми, откако изјави дека се појавила „хистеријата во јавноста околу тоа дека Охрид може да стане дел од таа листа на загрозено културно и природно богатство на УНЕСКО“. „Ние сме хистери-зирале? Не министерот ги извртува фактите! Се обидува да го одбрани неодбранливото. Пицеријата