притисни ентер »

Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци
Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Британската старлета и некогашна пејачка, Кејти Прајс, додека била на одмор во Турција ги скршила двете стапала. Кејти се повредила за време на посета на еден тематски парк, каде што била со момчето и двете деца. Таа скокнала од еден ѕид, па така и ги скршила стапалата. „Да, вистина е. Морам да ги оперирам двете стапала и ќе ми вградат шипки. Нема

Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Старлета ги скрши двете стапала на одмор, нема да може да стои на нозе шест месеци

Британската старлета и некогашна пејачка, Кејти Прајс, додека била на одмор во Турција ги скршила двете стапала. Кејти се повредила за време на посета на еден тематски парк, каде што била со момчето и двете деца. Таа скокнала од еден ѕид, па така и ги скршила стапалата. „Да, вистина е. Морам да ги оперирам двете стапала … Continue reading (Фото) Старлета

ШЕСТ МЕСЕЦИ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СТОИ НА НОЗЕ: Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција

ШЕСТ МЕСЕЦИ НЕМА ДА МОЖЕ ДА СТОИ НА НОЗЕ: Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција

Британската старлета Кејти Прајс за време на одморот во Турција ги скршила двете стапала, па се огласила на социјалната мрежа Инстаграм и објаснила што се случило. Како што пренесуваат странските медиуми, таа цела ноќ ја поминала во болница со скршеници на петите, а откако ќе се врати во Британија ќе мора да направи операција. трашната повреда ја доживеала

Кејти отишла на одмор па ги скршила двете стапала - половина година нема да може да стои на нозе

Кејти отишла на одмор па ги скршила двете стапала - половина година нема да може да стои на нозе

Кејти Прајс за време на одморот во Турција ги скршила двете стапала, па се огласила на социјалната мрежа Инстаграм и објаснила што се случило. Како што пренесуваат странските медиуми, таа цела ноќ ја поминала во болница со скршеници на петите, а откако ќе се врати во Британија ќе мора да направи операција . View this post on Instagram Yes it’s true

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци!

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци!

Британската старлета Кејти Прајс (42) ги скршила двете стапала на одмор во Турција и завршила во брза помош. Таа ќе мора да оди и на операција, по која нема да може да оди три до шест месеци. Имено, Кејти уживаал во луксузното летувалиште со момчето Карл Вудсом (31) и двете деца, а исто така го посетила и тематњскиот парк „Land of Legends“ , каде старлетата

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци…

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци…

Британската старлета Кејти Прајс (42) ги скршила двете стапала на одмор во Турција и завршила во брза помош. Таа ќе мора да оди и на операција, по која нема да може да оди три до шест месеци. Имено, Кејти уживаал во луксузното летувалиште со момчето Карл Вудсом (31) и двете деца, а исто така го посетила и тематњскиот парк „Land of Legends“ , каде старлетата

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци…

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци…

Познатата старлета ги скршила двете стапала на одмор во Турција: Нема да може да оди со месеци… (ФОТО) Британската старлета Кејти Прајс (42) ги скршила двете стапала на одмор во Турција и завршила во брза помош. Таа ќе мора да оди и на операција, по која нема да може да оди три до шест месеци. Имено, Кејти уживаал во луксузното летувалиште со момчето

Кејти отишла на одмор во Турција и ги скршила двете стапала - половина година нема да може да се движи

Кејти отишла на одмор во Турција и ги скршила двете стапала - половина година нема да може да се движи

Кејти Прајс, позната по учествата во реални шоуа во Турција ги скршила двете стапала, па на Инстаграм напиша се за својата незгода. Таа цела ноќ поминала со пукнатини на петите, а операција ќе ѝ биде направена штом ќе се врати во Британија. Страшната повреда ја доживеала за време на посетата на еден тематски парк со момчето и двете деца - скокала од