притисни ентер »

Подновен паркот Гази Баба
Подновен паркот Гази Баба

Подновен паркот Гази Баба

Во паркот „Гази Баба“ поставени се нови информативен знаци, нови видиковци и обновени места за одмор и релаксација. – Знам, не очекува уште многу работа, но како што им кажав и на граѓаните што ги сретнав денес, секој ден реализирајќи по една мала работа но со голема посветеност и љубов ќе успееме да го измениме градот и тоа зголемувајќи ја љубовта

Подновен паркот Гази Баба

Подновен паркот Гази Баба

Во паркот „Гази Баба“ поставени се нови информативен знаци, нови видиковци и обновени места за одмор и релаксација. - Знам, не очекува уште многу работа, но како што им кажав и на граѓаните што ги сретнав денес, секој ден реализирајќи по една мала работа но со голема посветеност и љубов ќе успееме да го измениме градот и тоа зголемувајќи ја љубовта

Некој со вештачки брани сака да го поплави Градскиот парк

Некој со вештачки брани сака да го поплави Градскиот парк

За време на врнежи непознат сторител поставува брана, еден вид препрека со дрвени тараби, на самиот истек на водата од езерцата во Градскиот Парк. Оваа девијантна појава ја воочиле екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ по што апелираат тоа да не се прави од кого и да е сторено. Ризикот од поплавување на паркот и излевање на водата е голем посебно кога