притисни ентер »

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон
Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци). За книгата, која е во издание на издавачката куќа „Авант прес”, ќе говорат проф. д-р Ѓорѓи Тоновски

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци). За книгата, која е во издание на издавачката куќа „Авант прес”, ќе говорат проф. д-р Ѓорѓи Тоновски

Kнигата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон викендов ќе се промовира во Охрид и Струга

Kнигата „Балканскиот етнички феникс“ од Рубин Земон викендов ќе се промовира во Охрид и Струга

Две промоции на најновотo издание на издавачката куќа Авант прес, студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историско-етнографски аспекти за заедницата на Балканските Египќани)“ од д-р Рубин Земон ќе се одржат во Лапидариумот при Музеј куќата на Робевци во Охрид, на 01.08.2020, со почеток од 20 часот и на Платото пред центарот за култура „Браќа

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци). Скопје, 1 август 2020 (МИА) – Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани од Рубин Земон

Скопје, 1 август 2020 () – Студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историскоетнографски аспекти за заедницата на балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон, ќе биде промовирана вечер во 20 часот, на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци). За книгата, која е во издание на издавачката куќа „Авант прес”, ќе говорат

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

1 август 2020 1 август 2020 Скопје – К омеморативна церемонија по повод 76 години од холокаустот на Ромите за време на Втората Светска војна. ( кеј на реката Вардар, во непосредна близина на платото пред Камениот мост/11:00, пренос во живо на Јутуб каналот на Националниот ромски центар) Охрид – Промоција на книга за историско-етнографски аспекти за

Промоција на книга за Балканските Египќани од д-р Рубин Земон

Промоција на книга за Балканските Египќани од д-р Рубин Земон

Охрид, 31. јули 2020 (ОХРИДПРЕС) – Утревечер ќе биде промовирана книгата-студија „Балканскиот етнички феникс (Историско-етнографски аспекти за заедницата на Балканските Египќани)“ од д-р Рубин Земон. Промоцијата ќе се одржи на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци). За книгата ќе говорат проф. д-р Ѓорѓи Тоновски и проф

Промоција на книга за балканските Еѓипќани од  д-р Рубин Земон

Промоција на книга за балканските Еѓипќани од д-р Рубин Земон

В сабота на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод од Охрид (Куќа на Робевци), ќе биде промовирано најновотo издание на издавачката куќа „Авант прес”, студијата насловена „Балканскиот етнички феникс (Историско-етнографски аспекти за заедницата на Балканските Еѓипќани)“ од д-р Рубин Земон. В сабота на просторот на Лапидариумот при Музеј и завод