притисни ентер »

Според косовски функционери од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини
Според косовски функционери од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини

Според косовски функционери од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини со Република

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Северна Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини со Република Северна Македонија,

Од Приштина објавуваат дека Косово ќе има заеднички гранични премини со Македонија

Од Приштина објавуваат дека Косово ќе има заеднички гранични премини со Македонија

Фото: Маја Јаневска-Илиева Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

реклама Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Северна Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини со Република Северна Македонија,

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Северна Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал

Џељаљ Свечла се пофали дека ќе има заеднички гранични премини меѓу Косово и Македонија

Џељаљ Свечла се пофали дека ќе има заеднички гранични премини меѓу Косово и Македонија

Добивај вести на Viber Од денеска ќе има заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија, тврди косовскиот министер за внатрешни работи, Џељаљ Свечла. Тој вели дека ќе има само една пасошка контрола. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини

ДВЕ ДРЖАВИ, ЕДНА ПАСОШКА КОНТРОЛА Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини

ДВЕ ДРЖАВИ, ЕДНА ПАСОШКА КОНТРОЛА Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини со Република

Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, само една пасошка контрола

Косово и Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, само една пасошка контрола

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Северна Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

Свечља: Од денеска заеднички гранични премини меѓу Косово и Северна Македонија

5 Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечла, тврди дека од денеска Косово и Северна Македонија ќе имаат заеднички гранични премини, односно само една пасошка контрола, јави дописникот на МИА од Приштина. Свечља на својата страница на Фејсбук објави дека го потпишал договорот со кој ќе се овозможи воспоставување на заеднички гранични премини