притисни ентер »

Најжешките фотки од Ава која се кандидираше за претседател
Најжешките фотки од Ава која се кандидираше за претседател

Најжешките фотки од Ава која се кандидираше за претседател

Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Таа веќе истакна дека во нејзината програма ќе бидат мерки со кои ќе се забрани абортус по шестиот месец од бременоста. Исто така, Ава кажа и дека ќе се залага за задолжително сексуално воспитување во училиштата во Хрватска. Таа претходно

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура

Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Ава Карабатиќ собираше потписи во секси шоп. - „Пет години не е многу време, ветувам сите ќе ве задоволам", вели таа. Таа веќе истакна дека во нејзината програма ќе бидат мерки со кои ќе се забрани абортус по шестиот месец од бременоста. Исто

Пука во тесно бикини - Најжешките фотки од Ава која се кандидираше за претседател

Пука во тесно бикини - Најжешките фотки од Ава која се кандидираше за претседател

Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Таа веќе истакна дека во нејзината програма ќе бидат мерки со кои ќе се забрани абортус по шестиот месец од бременоста. Исто така, Ава кажа и дека ќе се залага за задолжително сексуално воспитување во училиштата во Хрватска. Таа претходно

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатурата за претседател, а собираше потписи во секси шоп

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатурата за претседател, а собираше потписи во секси шоп

Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Ава Карабатиќ собираше потписи во секси шоп. „Пет години не е многу време, ветувам сите ќе ве задоволам”, вели таа. Таа веќе истакна дека во нејзината програма ќе бидат мерки со кои ќе се забрани абортус по шестиот месец од бременоста. Исто

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Ава Карабатиќ собираше потписи во секси шоп. – „Пет години не е многу време, ветувам сите ќе ве задоволам”, вели таа. Таа веќе истакна дека во нејзината програма

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп

ФОТО: Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура – Сега собираше потписи во секси шоп Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Ава Карабатиќ собираше потписи во секси шоп. – „Пет години не е многу време, ветувам сите ќе ве задоволам”, вели таа. Таа веќе истакна дека во нејзината програма

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура - Сега собираше потписи во секси шоп

Ава Карабатиќ топлес најави кандидатура - Сега собираше потписи во секси шоп

Хрватската старлета, модел и пејачка, Ава карабатиќ, и официјално е во трката за иден претседател на Хрватска. Ава Карабатиќ собираше потписи во секси шоп. - „Пет години не е многу време, ветувам сите ќе ве задоволам", вели таа. Таа веќе истакна дека во нејзината програма ќе бидат мерки со кои ќе се забрани абортус по шестиот месец од бременоста. Исто

Ава Карабатиќ – Фотомодел во трката за иден Претседател на Хрватска собираше гласови од секси-шоп

Ава Карабатиќ – Фотомодел во трката за иден Претседател на Хрватска собираше гласови од секси-шоп

Во трката за иден Претседател на Хрватска се најде и поранешна манекенка и фотомодел згодната Ава Карабатиќ. Таа ги собираше потписите во еден секси шоп. -Пет години не е многу време, но ветувам: Сите ќе ве задоволам – пишуваше на изборните плакати на кандидатката Ава. Во нејзината програма беше јасно истакнато дека ќе го забрани абортусот по шестиот