притисни ентер »

Вики Миљковиќ за Ѓорѓе Давид: „Знаев за неговата состојба, не сакам да ширам паника!“
Вики Миљковиќ за Ѓорѓе Давид: „Знаев за неговата состојба, не сакам да ширам паника!“

Вики Миљковиќ за Ѓорѓе Давид: „Знаев за неговата состојба, не сакам да ширам паника!“

фото:звезде гранда/инсатграм Вики Миљковиќ зборуваше за здравствената состојба на Ѓорѓе Дејвид, кој има пневмонија и рече дека тој се обидува да мисли позитивно затоа што е воден од изреката – какви ти се милите, таков ти е животот. Миљковиќ за српските медиуми откри дека во групата каде што зборуваат членовите на жирито на „Ѕвездите на Гранд“, сите

Вики прозборела за Ѓорѓе Давид! Додека тој ги чека резултатите за корона вирус, еве што се зборува меѓу “Ѕвездите на Гранд“

Вики прозборела за Ѓорѓе Давид! Додека тој ги чека резултатите за корона вирус, еве што се зборува меѓу “Ѕвездите на Гранд“

Вики Миљковиќ се огласила по повод ситуацијата која му се случила на Ѓорѓе Давид, истакнувајќи дека се труди да мисли позитивно, бидејќи се води според поговорката, какви ти се мислите таков ти е животот. Открива дека во групата во кои е таа и останатите членови на жирито, се допишуваат, си даваат подршка и си испраќаат позитивна енергија - Што да

Вики прозборела за Ѓорѓе Давид! Додека тој ги чека резултатите за корона вирус, еве што се зборува меѓу “Ѕвездите на Гранд“

Вики прозборела за Ѓорѓе Давид! Додека тој ги чека резултатите за корона вирус, еве што се зборува меѓу “Ѕвездите на Гранд“

Вики Миљковиќ се огласила по повод ситуацијата која му се случила на Ѓорѓе Давид, истакнувајќи дека се труди да мисли позитивно, бидејќи се води според поговорката, какви ти се мислите таков ти е животот. Открива дека во групата во кои е таа и останатите членови на жирито, се допишуваат, си даваат подршка и си испраќаат позитивна енергија - Што да

ПАНИКА ВО “ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Ѓорѓе Давид во болница, ги чека резултатите од тестирањето за КОРОНА!

ПАНИКА ВО “ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Ѓорѓе Давид во болница, ги чека резултатите од тестирањето за КОРОНА!

„Постојано комуницираме сите, Ѓорѓе уште пред три дена ни јави дека е хоспитализиран заради воспаление на белите дробови. Се трудиме да му бидеме сите поддршка во овој стресен период. Знаеме дека е префрлен во Клиничкиот центар и дека е тестиран на коронавирус. Не сакам да кревам паника, мислам позитивно и се надевам дека не е она од што сите се плашиме“,

ПАНИКА ВО “ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Ѓорѓе Давид во болница, ги чека резултатите од тестирањето за КОРОНА!

ПАНИКА ВО “ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“: Ѓорѓе Давид во болница, ги чека резултатите од тестирањето за КОРОНА!

„Постојано комуницираме сите, Ѓорѓе уште пред три дена ни јави дека е хоспитализиран заради воспаление на белите дробови. Се трудиме да му бидеме сите поддршка во овој стресен период. Знаеме дека е префрлен во Клиничкиот центар и дека е тестиран на коронавирус. Не сакам да кревам паника, мислам позитивно и се надевам дека не е она од што сите се плашиме“,